perjantai 1. marraskuuta 2013

Ihanaa, ihanaa OLIS ratsastaa-aa...

 
... mutta empä nyt kuitenkaa ratsasta. RV 18+ ja eilen sain tuta ensimmäisen potkun nahoissani. Rodi loikkas mun mahan päälle ja masuasukki tuumas siihen, että täältä pesee takasi samalla mitalla! :D Eli syy siihen miksi blogissa on ollu niin hiljaista on se, että meille on tulossa vauva jos joku ei vielä tienny. Ja jätin sitten suosista heti ratsastamisen pois aiempien keskenmenojen takia. Mulla ei ole tapana putoilla hevosen selästä, mutta en halunnu ottaa riskiä.

Hevosten liikutus on jääny vallan Mariannelle joka on nyt onneksi liikuttanu sekä Masia että Kamia vähä vuorotellen. (Mitä nyt pari kertaa oon Kamin juoksuttanu liinassa.) Kovasti on tykännyt Kamistakin ja käynyt vähän maastossakin. Masin sätkymiseen kun on tottunu, niin Kamin kanssa ei oo mitää probleemia. Autoihinkin on törmänny tiellä, mutta edestä tulevista Kami ei piittaa mitää. Takaa tulevia kuulemma vähä jännittää edelleen, mutta tyytyy ottamaan vain nopeamman askeleen eteenpäin.

Meikäläinen on lähinnä hoitanu sitte vaan hevosten ruokkimisen ymv. Masi on saanut surkeimmilla keleillä olla jo yöt tallissa, muut möllöttelee edelleen ulkona yötäpäivää. Mineille saatiin valmiiksi lämpöeristetty suoja ja hyvin se on niille kelvannu. Kami on lähinnä käyny tallissa kuivamassa ja kuivettuaan loimitettu kuivalla loimella ja viety uudelleen ulos. Silläkin kun on siellä suoja. Masi on jostain syystä päättänyt, että se ei halua mennä sinne suojaan... sen hämäränäkö on heikentynyt ja tallissa se pelkää kun karsinan ovien varjo liikkuu seinillä tai yleensäkki jos joku varjo yhtäkkiä tulee liian lähelle sen naamaa. Eilen se melkein veti Matiaksen kumoon kun vietiin ruunia talliin. Tuumasin vain, että tallista kun tuli valo ulos ja oviaukossa Matiaksen varjo "hyppäski" yhtäkkiä Masin eteen, niin se pelästyi sitä. Ja yks aamu kun vedin karsinan oven auki ja sen varjo liikku seinässä Masin takana, meinas Masi ryykätä karsinasta vauhdilla ulos, hyvä ettei mun päälle. Sen takia oonki ny sitte vähä varoen touhannu Masin kanssa, ettei se ota ja kaada mua tmv.



Viime viikonloppuna nikkaroin perimpään karsinaan talliin väliseinän ja sain yhdestä isosta 2 pientä karsinaa joiden mitat ylittää silti vielä 1,2m² mineille tarkoitetun karsinan koon säädökset. Ja täytyy sanoa, että kyllä siitä ihan asiallisen näköinen tuli vaikka itte sanonki. :D

Ens viikonloppuna tapahtuu sit taas jotaki jännää... kerranki on saanu pidettyä suuni kiinni.... ;P

Kylläpäs Kami näyttää isolta.... :D

3 kommenttia:

  1. Turhaanpa sitä ratsastelee, ettei tule mitään. Ehtiihän tuota ;D
    Mulla oli vimppa valmennus jossain rv4 ? Ja se tuntui niin rankalle, etten enää halunnut mennä. Oli vaan kotia traikkun kans ajaessa sellainen olo, että ei oo sen arvoista, et jos jotain sattuu... Ja sit meni kelit niin huonoks, etten ratsastellu kotonakaan enää paljoa, kun joko oli kova tuuli tai sit kaamee vesisade.

    Ens viikonloppua jännittäessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin ekoil kerroil jatkoin ratsastusta ja treenasin kisoihinki joihin sit meninki, mutta olin sit jo saanu sen keskenmenon aiemmin viikolla. Nyt ajattelin ottaa varman päälle ja lopettaa heti ku se selvis. Ja oli mä ekat kuukaudet niin häjys kunnoski etten ois jaksanu mitää. Nyt on ollu jo pidempään ihan ok olo. Jos nyt ei lasketa sitä kaikkea muuta "sakkaa" mikä ei johdu raskaudesta.

      Poista
  2. Voi ihanaaihanaa! Onnea! :) Näyttääpäs Kami ihan hirmuisolta minien vieressä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!