tiistai 24. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Tietokone ei taharo toimia, mutta ajattelin ny kuitenki yrittää kirjoittaa taas vähä että missä mennään. Kami tuli kotia tuossa parisen viikkoa sitten ja samalla kun hain sitä, käytin sen ja Masin Takalassa raspauksessa ja rokotuksilla. Masilla oli vähän piikkejä ja ne oli hieman hinkannu poskea ruvelle. Kamilla sen sijaan on hampaiden vaihto kesken ja siltä nypittiin pieniä hampaan palasiakin suusta pois. Kami oli muutenkin alkanu ratsastaessa hyppiä pystyyn ja nakella päätään, mitä ei kyllä keväällä/kesällä tehnyt ollenkaan. Mutta eipä tuo ihme ollu jos suu oli tuossa kunnossa. Kami saa nyt rauhassa sit talven vaihdella hampaitaan ja sen kanssa aletaan sitten työskennellä kunnolla taas ensi kesänä. Saa vielä talven kasvaa ja kehittyä rauhassa.
 
Aavan kanssa ajelut loppu lyhyeen ku vetokarttu hajos. Korjausta odotellessa... Minit on kasvattanu jo hervottoman talvikarvan alun. Ei se ihan puppua tainnu olla, että mineillä on normaalia tiheämpi karva. Kaikki sai matolääkkeenki ku Kami oli tullu kotia. On seki nyt sit taas hetkeksi hoidettu. En tiä oonko siitä kertonu, mutta Nasu jää nyt kaverin luo tuntikäyttöön talveksi niin on mulla sitten yksi mures vähemmän. Marianne ja sen äiti hoitaa Masin liikutuksen talven ajan.
 
Masille matolääke

Minit juoksee aina vastaan ku menee niiden aitaukselle.

Aavan hieno pukinparta ja talvikarvan alku

"Ja mitäs hyvää täällä jaetaan..."


"No hyi, ainaki se haisi pahalle!"


Masentunu Aava, "se sai huijattua mut ottamaan matolääkkeen".

Pikkusuokki :D
Isoo vauva taas kotona  ♥

2 kommenttia:

  1. Kami näyttää tosi hyvälle =)
    Ja voi noita minejä!! Aivan ihania edelleen!

    VastaaPoista
  2. Kami on kyllä muuttunu edukseen kesän aikana. Tehny hyvää tuo liikunta sille. Saa nähä millanen pallo se on keväällä, ku ajattelin kylmimmän ajan pitää ne vapaaruokinnalla... Masissa se ei ihan heti näy, mutta nuo ponit on eri asia. :D Minit ruokin suosista ihan 3x päivässä, ne ei muuten kohta pääse kävelemään. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!