sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Hierontaa ja myrskytuulta

Eilen aamulla meille kurvasi pihaan hevos-/koirahieroja. Aloitettiin Masista kun hevosen hierominen on kuitenkin raskaampaa ku pienen koiran. Masilla oli nikamalukko kaulassa ja kaula oli muutenki oikealta juntturassa. Lisäksi satulavyön kohdalta Masi oli jumissa ja vielä peffan päältä. Lavat ja selkä oli hyvässä kunnossa ja jaloissa ei ollu sanomista. Hieronnan jälkeen Marianne kävi Masin kanssa pienellä kävelylenkillä ja laittoin sen jälkeen sille B.O.T loimen selkään. Sitten Marianne kävi vielä maastoilemassa Kamin kanssa. Hyvin oli Kamitzu taas kulkenut vaikka vähän oli  jotain pitänykki tuijotella. Kunto Kamilla on kyllä aika huono. Hikoaa ihan pienestäkin.

Me siirryttiin hierojan kanssa tuvan puolelle ja vuorossa oli Rodi-paapan hieronta. Rodi nautti hieronnasta täysin siemauksia ja sillä ei tällä kertaa ollu jumissa kuin lavat. Infrapunahoidon se sai vielä hieronnan päätteeksi ja nukahti siihen niin jotta kuorsaus vain kuulu. :D

Tänään heräsin aamuyöllä viiden aikaan kauheaan tuuleen. Pakkohan mun oli lähteä tallimarkille ja hain Kaminki vielä talliin mettätarhasta ja minit ladon puolelle myrskyltä suojaan. Kaikki jäi hyvin tyytyväisenä nassuttamaan aamuruokiaan. 9 jälkeen menin siivoamaan karsinat ja laitoin Pedron ulos. Sillä tuntu olevan sen verran paljo virtaa. Nino sai käpsytellä hommien ajan tallissa vapaana ja sitten jätin sille vielä välioven Pedron karsinaan auki jotta saa oleskella vähän isommassa tilassa. Jossain välissä meen varmaan päästämään ruunia hetkeksi ulos kun Kami ainaki pyörii karsinassa ku hyrrä. Mariannen piti tulla tänäänki liikuttamaan ruunat, mutta saapi nähdä jääkö haaveeksi.

edit* Keli parani vähä päivän mittaan ja Marianne kävi tekemässä Masin kanssa käyntilenkin ja vissiin Kaminki kans tai juoksutti sen liinas. En oo ihan varman kumpaa. Ku laitoin pojat puolilta päivin tammojen tarhaan, niin nämähän porhalti väliaidasta läpi moneen kertaan ennenkö tajusivat että siinä ihan oikeesti on aita. Sain sit sitä alkaa korjata. Onneksi tajusivat sen jälkeen että siinä on se aita eivätkä enää menneet siitä läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!