tiistai 19. marraskuuta 2013

Möllöttelyä

Aika lailla rauhallista on meno meillä ollu viimeiset 2 päivää. Ei mitää normi tallirutiineista poikkeavaa. Mutta sen verran pitää mainita, että pikku Nino on selkeästi piristynyt ja sen valtava pömppömaha on kadonnut! Eli matolääke näyttää purevan! Ensi viikonloppuna olisi uusi madotus ja vedän nyt sit läpi koko lauman. Vähä kauhulla odotan, tuleeko sieltä madotuksen jälkeen taas niitä ällöjä matoja. Tosin aina parempi jos tulevat vaan kaikki ulos! Nyt ei oo matoja moneen päivään näkyny.

Nino on ollu huonojen kelien takia vähemmän ulkona kuin muut. Eilen joutu sisälle jo kahden aikaan kun mun piti lähtiä Seinäjoelle kuntoutukseen enkä halunnu jättää sitä tuonne kamalaan tuuleen. Ja poikeuksellisesti koko muukin lauma pääsi sitten yöksi sisälle. Aamulla tosin totesin taas sen miksi Kami on ulkona niin paljon mahdollista. Se on ollu nyt syksyllä 2,5 yötä tallissa ja se on saanut ja karsinan ovensa rikki! Ja sen karsinan siivoamiseen menee aina yhtä kauan aikaa kuin kaikkien muiden siivoamiseen yhteensä! Että jos Kamista pitää joku miinus kattella, niin tuo sen karsinakäytös! Onneksi mulla on mahdollisuus pitää sitä pääasiassa "pihatossa".

Tänään Nino pääsi neljän aikoihin sisälle kun ulkona tuuli taas, mutta nyt sitten vielä satoikin. Kävin sitä kuuden aikoihin tallissa kattomassa ja sielä se tyytyväisenä pötkötteli. :) Sori kännykkäkameralaatu. ^^Iltasapuskoilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!