lauantai 8. syyskuuta 2012

Kamin jännittävä matka teurasautolla...

Tosiaan, jotkut jo varmaan pelästyksen jälkeen facebookissa nauroi kun lukivat että sinne lähti meidän Kami varhain perjantai aamuna teurasauton kyytillä... kasvattajan luo siis! :D Ei saatu Kamille muuta kyytiä, niin Kamin kasvattajan tuttu sitten otti Kamin kuskattavakseen Urjalaan. Vähän mua jännitti, että mitä Kami meinaa kun se hissillä nostetaan kuljetustasoon, mutta siinähän se seisoi ja ihmetteli että mihinkäs kummaan sitä nyt ollaan menossa. Ja täytyy kyllä sanoa että kaikkine kuivitteluineen se teurasauto näytti aika mukavalta tavalta matkustaa. Hyvin tyytyväisenä oli Kami mussuttanut heinää ja Ville oli pysähtynyt matkalla ostamaan sille porkkanoita. Olivat heti ystävystyneet ja Ville oli sanonut Elisalle että en taida antaa tätä pois ollenkaa. :P

Tänään olivat sit matkustaneet rotunäyttelyyn Hyvinkäälle. Iisisti oli Kami senkin reissun ottanut isossa autossa. Mutta eihän Kami nyt mistään pulttia otakkaa. :) II palkinto oli tullut (luokkavoitto) ja Kami oli VSP-nuori. Joku kiertopalkinto sieltä on kuulemma sit tulossa johon pitää Kamin nimi käydä kaivertamassa. Keskiviikkona kun ajelen Tampereelle lääkäriin, haen Kamin samalla kotia.

Ja mainittakoon viä että keskiviikkona kävin tekemässä Masin kanssa Töyhtöhyypän lenkin ja Nasun kanssa Hakasenlenkin ilman satulaa. Hukattiin eka bootsi Masilta. Laukassa ei oikein uskalla rentoutua, kun se yhtäkkiä väistää mukamas jotaki omasta mielestään jännää tien sivussa. Nasu onki reipastunu paljon, eihän se kyttäile enää mitään! :D Nasu alkaa tuntua aina vaan fiksummalta! Ehkä tuo Masikin ylimääräisen kyttäilyn lopettaa kun reitit tulee tutuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!