perjantai 14. syyskuuta 2012

Hyppyharjoituksia

Meidän piti mennä kentälle Hannan kanssa tänään, mut jätin Masin kans väliin ku menin sillä eilen. Ja totesin et Hanna voi harjoitella vähän tuossa meidän pihatiellä. Mä laitoin Nasun Hannaa odotellessa kuntoon ja oli ehditty käydä kävelemässä jo alkukäynnit kun Hanna tuli. Hanna sai siis samantien alkaa ravailla ja siirtyivätkin pian puomeille. Kevytistunta oli taas se mitä hinkattiin. Sitten saivat ottaa vähän laukkaa. Laitoin 2 puomia joiden väliin Hannan piti laskea laukka-askeleita ja sitten yrittää lisätä yksi askel sinne puomien väliin ja vähentää yksi.  Lisääminen onnistui paremmin kuin lyhentäminen, mutta saatiin siinäkin se yksi askel pois.

Laitoin toisen puomin jälkeen pienen pystyn ja Hannan piti puomilta taas laskea askeleet ennen hyppyä. Siten hyppykohdan arviointi helpottuisi. Hanna keskittyi niin kovasti askeleisiin, että meinas ensin unohtaa olla mukana hypyssä ollenkaan. Parin toiston jälkeen pääsi ihan hyvin hyppyyn mukaan. Sitten kiinnitettiinki huomiota seuraavaan asiaan. Eli hypyssä kädellä myötäämiseen. Kun se onnistui paremmin laitoin pystyn eteen pienen ristikon ja ottivat ne pari kertaa. Sitten lisäsin vielä toisen ristikon vähän kauemmas ja saivat mennä senkin vielä pari kertaa. Vähän meinas askeleet seota välillä ja Hanna myöhästyä hypyssä, mutta parempi. Menin ittekki sit viä kerran sen kolmen esteen sarjan ja sitte Hanna lähtiki ottaamaan loppuravit naapurin ohi alatietä isolle tielle asti. Käynnissä tulivat sit takaisin.

Mä hain sillävälin ruunimukset laitumelta karsinoihin. Masi ihan tärisi kun satoi ja tuuli niin lujaa. Hanna tuli ja purki/hoiti Nasun ja vei sen tarhaan päiväheinille. Mä päästin ruunat sit karsinoista tarhaan tallin taa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!