torstai 13. syyskuuta 2012

Estehyppelyä ja maasto

Kirsi soitteli päivällä ja sovittiin että mennään illemmalla maastoon. Jotenkin käsitin että Kirsi tulee viim. viiden maissa jos siitä ei kuulu mitää ja otin sit ja laitoin Nasun ratsastuskuntoon ennen viittä ajatuksena hypätä vähä ennen maastoa. Tein tonkista ja parista aitapaalusta esteen tuohon pihatielle (ja oli muuten hieno :D ). Käveltiin ensin edestakaisin tiellä ja pitkin pihoja/pellon reunaa ja lämmittelyjen jälkeen kokeiltiin sitten hypätä muutaman kerran Nasun kanssa sitä estettä.  Nasu meni oikein hyvin ja sain vietyä sen aika hyvin esteelle, ettei tullu ponnuja 1,5m ennen estettä. Viiden maissa lähdettiin kävelemään pieni lenkki ja kun Kirsiä ei sitten kuulunu, niin jätin vain Nasun karsinaan ja hain Masin, laitoin sille varusteet ja kävin lämmittelemässä senkin tuolla tiellä ja kokeilin hypätä senkin kanssa.

Mentiin ensin ravissa. No, mun este oli Masin mielestä kamala ja sehän pysähty esteen eteen ja pakotettuna käveli yli. Toisella kertaa koitti tehdä saman, mutta teki sitten jonkinlaisen loikan sen yli kun komensin kunnolla. Kolmannella kertaa hyppäs jo sen hieman epäröiden. Muutaman ravihypyn jälkeen kokeiltiin vielä laukalla. Ravissa saan vietyä Masin aika lähelle estettä, mutta laukassa se ponnistaa tosi kaukaa. Mutta nyt kun siihen osaa varautua, niin saatin omasta mielestäni aika hyvät hypyt joka kerta. Mä olin hypyissä hyvin mukana jne. :)

Kirsiä ei kuulunut vieläkään, joten otin Nasun käsihepaksi ja käytiin kävelemässä palanmatkaa Naurisharjuntiellä. Sitten odoteltiinkin puolituntia eikä Kirsiä vaan näkyny enkä saanu sitä puhelimellakaa kii. Heitin sit hepoille vaan heinää eteen ja ne mussutti niitä oikein tyytyväisenä. Lopulta sain Kirsin kiinni ja se oliki sanonu et soittaa ku tulee.... no, mut lähti sit heti tulemaan ja päästiin 7 aikoihin viimein maastoon. :D (Hepat odotti kamat päällä yli tunnin.) Kierrettiin töyhtöhyypän lenkki. Mentiin aika rauhassa. Pari pientä laukkapätkää ja raviosuutta mentiin. Muuten käveltiin aika pitkälti. Heppaset näytti tyytyväiseltä ku lopulta lenkin jälkeen pääsivät kamoista eroon ja tarhaan. :D


Kamin palkinnot näyttelystä
Säiden/kuvaajan puutteessa en oo saanu itse ponia palkintokuvaan :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!