tiistai 25. syyskuuta 2012

Come on in to my world

Pää humisee tyhjyyttään eikä oikein mikään onnistu... ja juuri kun mä eniten tarttisin ratsastusretkiä niin en voi tehdä niitäkään. Lääkäri totesi tänään oik. olkapäässä kiertäjäkalvosinoireyhtymän ja määräsi oik. käden "käyttökieltoon" pariksi viikoksi (vaikka se on ollu kipeä jo 3vk, löin rautakangella tolpan ohi ja se revähti).

Oon siis vaellellu vain koirien kans päämäärättömästi ensi Venlan ja Mincan kans (poikettiin äitin työnä) ja sitte perään kääpiöiden kanssa... kuvailin sitte vaan videopätkiä aikani kuluksi ja väsäsin niistä alle olevan videon. Tätä vois sit varmaan sanoa nk. videopostaukseksi.

http://www.youtube.com/watch?v=2fBxj9hrUbw&feature=youtu.be
Pakko laittaa linkillä ku ei muka löydy mun videoista.


3 kommenttia:

 1. Harmi kun käsikin on käyttökiellossa. Jos tarvit vaihtelua niin lähde meille päiväretkelle. :) Keksitään jotain piristävää vaikka Tahvon kanssa. Jos ei muuta niin hyppään niin siitä saat ainakin kunnon naurut. :D

  Paljon tsemppiä tähän raskaaseen syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois kyllä oikiasti poiketa, kun meinaa tulla pitkähäntäisiin täihin tää kotona könnätes. Osaako tahvo juosta liinassa? Jos juoksuttaisit meitä vähän liinassa, niin mun ei tarvi käsiä käyttää? :D

   Poista
  2. Osaa Tahvo liinassa juostaja muutenkin sillä voi mennä vaikka riimulla niin kädet on vähemmällä käytöllä. Jalkoja tarviikin sitten senkin edestä. :D Hieman on tahmeaa meno aikalailla aina..

   Laita vaikka sun numeroa mun s.postiin niin sovitaan ajankohtaa tarkemmin. :) weppunen@gmail.com

   Poista

Kiitos kommentistasi!