sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Estekisoihin vaikka pää kainalossa...

Ihan ensin kiitos kaikille lohduttavista/kannustavista sanoista. Viikko on ollut raskas ja mieliala on heilahdellut laidasta laitaan... mutta mun mottohan on että periksi ei anneta!


Olin jo kahden vaiheilla jaksanko lähteä Dimonaan kisaamaan ollenkaan. Varsinkaan kun perjantaina koitin vähän maalata tallia siskoni Janikan ja kaverini Kirsin kanssa ja loppupäivän maha olikin sitten enemmän ja vähemmän kipeä. :/

Lauantai aamuna olo oli kuitenkin parempi ja uskalsin lähteä kisoihin. Matias oli laittanu kamat autoon valmiiksi illalla ja autto aamulla laittamaan Masin ja Nasun koppiin. Hannan poimin kyytiin matkan varrelta. Aamusta satoi, mutta kahteentoista mennessä se onneksi lakkasi ja koko päivänä ei sitten tullutkaan enää vettä.

Ensimmäisenä kisoissa oli puomiluokka johon Hanna osallistui Nasulla ja minä Masilla. Masi ei osannut ollenkaan päättää pitäisikö puomit ravata vai hypätä ja mihin ne jalkansa sitten puomien välissä asettelisi. Meno tuntui ihan kaamealta, videolla se ei niin pahalta näyttäny ku miltä tuntu. :D Se olikin valitettavasti ainut video joka musta saatiin kuvattua. Hannan ja Nasun radat sain videolle, tosin vähä huonosta paikasta kun piti kuvata Masin selästä lämmittelyalueelta.

Hanna ja Nasu sijoittuikin 1.sijalle! Osallistujia luokassa oli kahdeksan. Me sijoituttiin Masin kanssa viidenneksi. Ristikkoluokassa Masi teki puhtaan radan. Totesin että on helpompi sovittaa Masi esteiden väliin kun mennään ravissa. Tosin tokavikan esteen jälkeen Masi nosti laukan ja vika hypättiinkin sit laukassa. Siinä luokassa me oltiin Masin kanssa sijalla 1 ja Hanna ja Nasu heti perässä hienosti 2.sijalla! :) Luulin että molemmat teki puhtaan radan, mut videolta näkyy et Nasu pudottiki 5 esteellä puomin.

Hannan ekat kisat ja hyvin meni! :)

Osallistuin vielä Nasulla luokkaan 30-40cm kun olo tuntui ok:lta. Luokassa oli 4 osallistujaa. Multa pakeni yhtäkkiä kaikki voimat jaloista kesken radan ja toivoin vain että Nasu hyppää esteet ja että jaksan pysyä mukana loppuun asti. Osaksi tais johtua jännityksestä, mutta osittain myös siitä että voimat alko olla aika lailla lopussa. Sijoituttiin Nasun kanssa puhtaalla radalla toiseksi! :) Ja saatiin vielä "extraruusuke"/kannustuspalkinto. Blogin lukijat kyllä tietää miksi.

Masin ja mun puomiluokan rata

Hannan ja Nasun puomiluokan rata
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!