perjantai 30. maaliskuuta 2012

Unohtuiko jotain, unohtuiko? :D

Olin eilen niin tohkeissani tuosta Kamista ja perhosesta, että unohdin kokonaan kertoa että oltiin me Nasunkin kanssa maastossa! :D Jo ennenkö liikutin Kamin. Menin hakemaan Nasua tarhasta ja se oli tietysti pisipäällä eikä antanu kiinni. Pistin sen sit tuttuun tapaan juoksemaan ympäri tarhaa. Jos ei anna kiinni, niin saa juosta kunnes antaa kiinni! Siinä se sitten laukkaili ja hypähteli pitkin tarhaa melkin vartin! Kun lopulta antoi kiinni, ajattelin että mennään nyt sit vaan tekeen ilman satulaa pieni lenkki. Tulihan sen nyt jo siinä riehuttua kiinni ottaessa. >:)

Köpöteltiin alatietä iskän ja äiteen tienpäähän ja siitä isoa tietä hietamontulle ravissa. Mentiin sinne vähän kiipimään mäkiä ja kahlaamaan hankeen. Hyvää treeniä se näytti olevan, kun Nasu jopa vähän hengästyi siitä. Montulta käveltiin kotia isseen ja äiteen tuvan takaa ja mettätietä pitkin.

Tänään mulla oli niin vetelä olo, kun eilen illalla iski joku migreenin tapainen. Vielä kun aamusta satoi lunta ja oli "hirrrween harrrmaata"! (Voi että mä oon inhonnu alusta asti tuota hahmoa! :D ) Tein sit vaan tallihommat, pinosin puita latoon ja nakkelin lisää puita latoon pihasta. Alkaa viimein olla voitettuna tuo halkopino! Kattoo jos sitä huomenna jaksais taas jotain ponien kanssa. Nyt illalla meen vähä treenaan Rodin kans agilityä.

Ja loppuun kuvapostauksen kuva teema "valo":
Kevätauringon ensimmäisiä säteitä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!