keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Maastossa ja liinassa

Oikeesti, noi mun otsikotki on aina niin tylsiä! No, tulee niistä ainaki heti ilmi mitä on tehty, mutta...
No joka tapaukses, käytiin eilen kiertämässä Jerkun lenkki toisinpäin ku mitä maanantaina. Nyt mentiin vähän rauhallisemmin, mut mahdutettiin me kolme pientä, rauhallista laukkapätkää matkan varrelle. Tiet oli kuivanu tosi paljo sit maanantain! Oltiin isolla tiellä just sellaseen aikaan, että en ollu varma sattuuko kahden linkka just samaan aikaan siihen. Nasu oli vähä säpsyny Jokimäentiellä, joten mentiin sit mettän kautta kotia. Siä pääsi aiva hyvin jo menemään, mitä ny pari märempää kohtaa oli matkalla. Mut ihan käynnissä piti mennä viimeinen  15 min. Mut ihan hyvä tollanen rauhallisempi loppu kun eilen oli aika vauhdikas lenkki. Ja toi se vähä vastusta Nasulle, kun siä kuitenki oli viä jonkin verran lunta alkupäässä.

Lenkin jälkeen ajattelin vielä juoksuttaa Kaminki liinassa. Pellolta löyty luminen kohta jossa pohja oli aiva ok kunnossa jotta pystyin pyörittään Kamia siinä käynnissä ja ravissa. Virtaa poitsulla oli, joten vartin jälkeen mentiin toiseen pikkutarhaan ja Kami rallaski siä melkosta vauhtia muutaman kierroksen rapa roiskuen. Melkosta mutavelliä se kyl oli, että vähä jännitti että eihän se kaadu tmv. Rallauksen jälkeen otin Kamin viä liinaan ja mentiin toiseen kohtaan peltoa viä ravailemaan. Siinä oli lunta paikkapaikoin viä yli 30cm, joten lumessa tarpominen varmasti vei viä ylimääräisiä virtoja pois. Loppukäynnit käveltiin tiellä.

Myöhemmin kävin vielä koirien kans pyörälenkillä. Eka juoksusten narttujen (Venla, Minni, Musca)kanssa Jerkun lenkki ja sit Rodin, Jojon ja Jojon pennun Jaden kanssa Hakasen lenkki. Täytyy kyl todeta, et on noil mun koiril aika rautanen kunto, ku tuntuu et noi  hoitokoirat hyytyy aina meidän lenkeillä. :D

Tänään Matias hoiti hepat aamulla ulos ja mä pääsin raahautumaan ulos vasta yhden jälkeen päivällä! o_O Harvinaisen vetelä olo oli. Koirat sai juosta irti kun tein tallihommat. Sen jälkeen juoksutin Nasun vuorostaan liinassa. Ihan vain käynnissä ja ravissa sellaisen 20 min. Loppukäynnit tiellä. Sit päiväheinät poneille.

Ai joo ja piti jo eilen laittaa tää! Mun sininen kääpiöjänis kasvatti Ghost Warrior oli päässy lehteen! :)
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194729939915/artikkeli/sopo%20sopompi%20sopoin%20ylojarvelle%20kokoontui%20yli%20750%20kania%20katso%20kuvat.html

Ja pakko laittaa viä perään miten Musca varmistaa että ruokaa ei varmasti mee hukkaan. :D

4 kommenttia:

  1. Ihana Musca kun menee etsimään raksuja. :D

    Meidänkin koirat sais tulla teille kuntokuurille. :D Paavokaan ei oo paljoa päässyt treenaamaan agilityä eikä muutenkaan olla paljon lenkkeilty.

    Mä odottelen että pääsis valmennukseen.. Alkaa rasittamaan kun junnataan vain paikoillaan Tahvon kanssa. Tai oikeastaan ollaan menty aika paljon takapakkia.. Kohta pääsen takaisin alkeiskurssille jos sama meno jatkuu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun raksuja ei enää löydy niin nuolee loput maut pussista. xD

      Kyl mäki niin haluaisin valmennukseen, mut kun ei oikein huvittais mennä tuolla Nasulla. Son niin pieni... vaikka kai seki olis parempi ku ei mitää. Pian pitäis päästä taas valvovan silmän alle tai mullaki alkaa taas opit unohtua.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Musca on hieman fanaattinen ruuan suhteen. Liekö jääny traumoja pikkupentuajoilta kun joutuivat syömään pipetillä äidinmaidon vastiketta. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!