torstai 22. maaliskuuta 2012

Muilla mailla vierahilla...

... tai no ainakin Etelä-Suomessa... Menin siis maanantaina aivojen magneettikuvaan Turun Pulssiin ja jäin kuntoutuskaverin luo yöksi. Hieman meinas olla jännitystä matkassa, kun auto ei meinannutkaan enää startata Pulssin parkkihallissa. Startti sen verran kulunu, vanha ja "hampaistossa" on yhdessä kohtaa kuluma. Jos se sattuuki kohdalle niin auto ei ota startatakseen.

Muutaman yrityksen jälkeen sain auton kuitenkin käyntiin ja siirsin sen Nooran äitin parkkipaikalle parin korttelin päähän. Tiistai aamulla saikin sit taas jännittää lähteekö auto käyntiin, kun piti lähteä ajamaan Vantaalle seuraavaan magneettikuvaan. Sormet ja varpaat ristissä käänsin virta-avaimesta ja tadaa! Kerrasta käyntiin! Eikä se onneksi sit koko loppureissusta enää öököttäny.

Vantaalla otettiin ti kaularangan magneettikuva ja ajelin siitä yöksi Nummelaan yhden kasvatinomistajan luo. Olin pari tuntia etuajassa Vantaalla (piti pelata varman päälle jos auto ei käynnistykkää ku lykkäämällä), joten kävin kiertämässä pari vieressä olevaa kirppistä odotellessa. Löysin mä pari halpaa pehmolelua koirille tapettavaksi ja Hello Kitty kännykkäkorun! ^^

Keskiviikkona piti vielä uudestaan Vantaan magneettiin toiseen kaularangan kuvaan. Nyt mun niskoja vaan väänneltiin miljoonaan eri asentoon ja voi poijat jotta jotku asennot otti kipiää ja pahimmillaan niis piti olla 5 min.! Homma kesti tunnin verran ja mul oliki sit hyvä syy jäädä hetkeksi Myyrmannin kauppakeskukseen kierteleen. En näet tohtinu lähteä heti ajamaan kun kaiken vääntelyn jälkeen oli vähän tokkurainen ja höntti olo.

Löysinki äitille äitienpäivälahjan ja Matiakselle synttärilahjan. Gerbuille ostin jo Turusta uuden mökin ja ruokaa, kun Kauhajoelta taas jokapaikasta loppu eikä tiä koska tulee lisää. Noil pärjää jo 2-3kk! Matkaevääksi hain mäkkäristä kananugetteja ja lähdin ajelemaan kotia.

Ehdin vain pyörähtää kotona, kun piti jo painaa koiraharrastajien vuosikokoukseen. Aloitin nyt sit neljännen vuoden hallituksessa, vaikka olin kiven kovaan päättäny etten jatka. >:) Mut jatkoin sillä ehdolla että mun ei tarvi olla sihteeri. Kaikkea muuta voin kyl sit duunailla.
Kokouksen jälkeen siivosin kanien häkit ja ruokin ne. Kuivittelin karsinat (Matiakselle iso +, oli tyhjentäny karsinat KOKONAAN) ja hain ponit sisälle. Ompa kiva olla taas kotona. :)

Niin ja se mun piti viä sanoa, et sunnuntai illalla kävelytin Nasua liinassa vartin ennenkö otin ponit sisälle. Maanantaina Janika tuli sit liikuttamaan Nasun kevyesti. Oli käyny välitietä pitkin kävellen pari kertaa Koivistossa ja Naurisharjuntienpäässä. Vähä oli ravannukki, mut pääasias menny käynnissä ettei poni hikoa/hengästy kun sai perjantaina rokotukset.

Kirppikseltä löydetty lelu oli kovasti koirien mieleen. :D
Tiiffi tsekkas uuden mökin



Ai niin ja Rodi oli Kauhajoen Koiraharrastajien Vuoden 2011 Agilitykoira 2! :)

4 kommenttia:

  1. No johan olet joutunut ajelemaan kauas kuvauksiin. Miksikös täytyi kuvausta ottaa? :o Toivottavasti aivot ja niskat ovat kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähä päälle 850km tuli lisää auton mittariin.
      Oon ollu 16-vuotiaana onnettomuudessa (kaaduin traktorilla) ja sain siinä monivammat. Mm. keskivaikean/vaikean aivovamman ja niskan hiusmurtuman (ja joo, on mul selkä, leuat ym. murtunu siin samas rytäkäs). Niiden vuoksi kävin nyt sit vähä paremmissa kuvissa, kun lakimies hoitaa mun asioita ja koitetaan saada mulle kuuluvat ansionmenetyskorvaukset vak.yhtiöstä koska mun työkyvyn alenema on 100%.

      Poista
  2. Hurjaa. :/ Kuulostaa tosi pahalta onnettomuudelta. Varmaan on mennyt kauan parantua ja ikävää, että on jäänyt vammoja. Toivottavasti saat korvaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä siinä melkein 3vkoa piti olla ensin teho-osastolla ja sit hissukseen palailin kouluun. Moitin vain kun koulunkäynti ei enää onnistunut niinku ennen, mutta sain vasta opintojen loputtua tietää että mulla on aivovammakin siitä onnettomuudesta. Onneksi se selvisi, ei tarvinnut enää itseään syytellä kun sai selvän syyn miksi oli jotenkin tietyissä tilanteissa toiminut tai ei ollut osannut toimia.

      Poista

Kiitos kommentistasi!