sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kevät Match Show

Vietin päivän pitkästä aikaa kehän laidalla/kehässä juosten. Menin aamulla koiraharrastajien mätsäriin ja sielä vierähtikin sit koko päivä. Mulla oli omista koirista Rodi ja Jojo mukana. Jojon esitin itse, Rodin esitti kaverin tytär kun niiltä olis muuten loppunu koirat kesken. :P Ihan ekana oli pennut joissa esitin Minnin pennut Maisan ja Ricon. Ricon kävely meni jo tosi hyvin, mutta vieläkin piti murrata vähä tuomarille. Seisominenkin oli vähä niin ja näin. Rico sai sinisen nauhan. Maisa seisoi paremmin ja rakasti tuomari, mutta kävely ei ottanut onnistuakseen kun se tiesi että mamma on kehän laidalla. Maisalle punainen nauha.

Penskojen jälkeen sainkin jo juosta junnujen kehään Jojon pojan Dexin kanssa. Dexi on ollut näyttelyssä viimeksi vuosi sitten. Vähän Dexiä jännitti eikä oikein tykänny ku koskettiin takapäähän ja yhtäkkiä ohi juoksevat koirat sai sen säpsymään. Mutta kun sai seistä suht vapaasti niin seisoikin tosi hyvin ja ravasi todella hienosti. Dexi sijoittuikin sit junnujen sinisten 2:ksi! :)

Lopuksi oli pienten koirien kehä. Rodi ja Jenna sai punaisen nauhan ja tuomari mietti tosi kauan jatkoon pääsijöitä, mut putosivat sit viimeisten joukossa pois. Rodi esiintyi kuitenkin tosi hyvin Jennan kanssa, ottaen huomioon että Jenna on ollut kehässä koiran kanssa ehkä 5x? :P Jojo puolestaan sai sinisen nauhan, mutta olikin sitten pienten SIN1 ja sijoittui vielä BIS-kehässä kuudenneksi! Eli päivä oli Jojon ja Jojon pojan Dexin. Mutta ihmekös jos tuomari tykkäs molemmista. Onhan ne kuin kaksi marjaa. :D

Raskaan mätsäripäivän jälkeen huilattiin hetki kotona ja lähdinkin sit narttujen kanssa tekemään kevään ekan pyörälenkin. Tosi hyvin tulivat vierellä kaikki neljä. Käytiin Hautsikassa ja siä jätettiin fillari tien poskeen jotta koirat sai rauhassa käydä tekemäs asiat. Sit käveltiin takas ja fillarilla taas kotia. Huomasin matkalla, että mun pyöräs ei sit oo jalkajarruja. Tarvis vissiin tehdä asialle jotain jos meinaa nuoden koirien kans pyöräillä. :D Vein nartut kotia ja otin Rodin remmiin ja hain Nasun taas tarhasta toiseen käteen. Talutin molempia taas ison tien ja "Koiviston" tiellä päästiin taas Rodin irti ja hyppäsin Nasun selkään. Nyt ravailtiin vähän enemmän ku viime kerralla, kun Rodillaki tuntu riittävän vauhtia. Nasu olis ollu hyvinki reippaalla päällä ja mietin et pitääki yrittää lähte huomenna sen kans kunnon maastolenkille pitkästä aikaa! Kaikkea muuta kyllä tullu taas viime aikoina touhailtua.
Jojo SIN1, BIS6

Jojon poika Dexi SIN2
Rodi Jennan handlaamana

Rodin liikenäyte ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!