perjantai 16. maaliskuuta 2012

Liinassa ilottelua ja Nasun rokotus

Päivä alkoi harmaana, mutta pikku hiljaa pilvet väistyivät auringon tieltä. Hain Nasun tallihommien jälkeen liinaan ja mentiin pikkutarhaan. Juoksutin Nasua siinä ensin käynnissä ja ravissa tovin, kunnes ajattelin et mennään ylempään tarhaan jotta saa Nasukin vähän laukata. Kyllä se sitten laukkaskin, mutta vähän laiskan puoleisesti. Johtuiko sit osittain siitä kun siellä sitä lunta kuitenkin vielä on jonkun verran että se tuo vähän lisää haastetta hommaan. ;) Pienet tilsat kertyi takasiin ja sit alkoi jalat lipsua, joten jouduttiin sit tyytymään lopuksi vaan ravailuun. (Siinä vaiheessa huomasin, et isolla pellolla on ylänurkassa lumi sulanut sen verran että voinkin juoksuttaa Kamin siinä.) Sain mä Nasun edes vähä hengästymään. Juoksutin Nasua 20 min. jonka jälkeen hain koirat tuvasta ja otin Kaminki tarhasta ja lähdettiin kiertämään koko lössi pellot ympäri. Kami sai kävellä hangen puolella osan matkaa niin sain hillittyä vähä sen menohaluja.

Kun oltiin pelto kierretty, vein Nasun tarhaan ja koirat köökkiin pesulle. Sit menin juoksuttamaan Kamin pellolle. Ennen laukkoja se veti yhtäkkiä kesken ravin kauheen ilopukin pierun saattelemana ja kaahas puolikierrosta laukassa ja sit jatko taas rauhassa ravia.... kevättä rinnassa kenties. :D Kami pääsikin sit päästelemään laukassakin oikein kunnolla kun oli hyvä pohja missä juoksuttaa. Oikeaan kierrokseen Kami itseasiassa laukkas tosi nätisti ja rauhassa. Vasempaan sain pidellä vähän enemmän ja juoksuttaa muutaman ringin kauemman jotta saatiin niinkin päin rauhallista laukkaa. Väärän laukanki se nosti, mutta kun käänsin narusta päätä sisällepäin, vaihtoi Kami hienosti lennosta oikean laukan. :)
Kami hengästyi ja hikoskin vähän joten käytiin vielä loppuravien jälkeen kävelemässä pelto ympäri. Kamin kanssa touhattiin melkein puolituntia. Harjasinkin ponit lumen kanssa kun olivat piehtaroineet tarhan likaisimmassa paikassa.

Yhden maissa ELL tuli rokottamaan Nasun. Nasun piti taas alkaa skitsota ja hyppiä pystyyn kun lääkäri yritti edes ojentaa kättään Nasua kohti. Rapsuteltiin sitä sitten hetken molemmin puolin ja yhtäkkiä Taina tökkäs piikin Nasuun ja se oli siinä. Nasu ehtiny edes huomata mitää... sen pitää aina vaan periaatteesta urpoilla ensi hetken. Tekeehän se samaa kun näkee ihan vaan matolääke truutanki! *roll eyes*

Päivän kuva olis ollu päivä asu... no tuota taidan skipata yli. Joo, on mulla vaatteet, perus huppari ja farkut niinku aina. :D
Mut otetaan kuva 10, tämä tekee minut iloiseksi:

Aurinko, se tekee mut iloiseksi ja saan siitä virtaa kuin kännykkä laturista! :D Oon vaan huomannut, että talven pimeimpään aikaan en tahdo jaksaa mitään, mutta kun kevät aurinko alkaa paistaa ja päivät pidetä niin musta tulee ku toinen ihminen! Aamusta iltaan riittäis intoa touhata kaikkea! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!