maanantai 1. lokakuuta 2012

Talli alkaa näyttää tallilta

On menny vähän sumussa viimeiset pari viikkoa, niin että en oo ehtiny/jaksanu edes iloita siitä että meidän talli on valmistumassa hyvää vauhtia! Matias oli saanut eilen väliseiniin loput kakkosneloset ja nyt näyttää tältä:


 
Enää liukuovet, niin karsinat on periaatteessa asumisvalmiita. Ruokakippojen ym. asennus nyt viä toki ja mahdollisesti lautojen maalaus... ainakin käytävänpuolelta maalaan ne valkoiseksi. Sitä en oo viä päättäny maalaanko karsinojen väliseinät sisäpuolelta...
 
 Ja asiasta kukkaruukkuun... Minca oli eilen pentunäyttelyssä ROP-pentu! Ja rakkaan Muscan lapsenlapset sai kaikki sielä KP:n ja Rudi oli ROP-pentu. :)
 
 
Marianne tuli eilen liikuttamaan Masia, mutta siltä oli irronnu toisesta etukengästä nauloja ja kenkä heiluu aikalailla. Kavion sisäreunasta on lohjennu pala joten luulen naulojen irronneen samasta syystä. Kävivät sit vaan tekemässä pienen köpöttelylenkin. Kengittäjän pitäis tulla tänään.


2 kommenttia:

  1. Hei vau! Teillähän on ihan pian kans talli valmis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tänään laitettiin Masin kenkä siä kiinni. Sai jo vähä käytännös kokeilla tallin toimivuutta. Käytävä on ainaki riittävän leveä, kun Masi mahtuu siinä hyvin kääntymään! :P

      Poista

Kiitos kommentistasi!