tiistai 16. lokakuuta 2012

Ruunapoijat hampulääkärissä


Masi rauhoitettuna odottelee eläinlääkäriä kurkkaamaan suuhun.
 
Tänään käytiin Masin ja Kamin kanssa Nurmossa Eläinklinikka Takalassa hoidattamassa poikien hampaat ja Kami ja Rodi sai myös rokotukset. Tämä oli Kamin ihan eka hampulääkäri. Kamilla oli hyvin runsaasti teräviä piikkejä molemmin puolin, posken limakalvoilla kunnon arvet. Lisäksi poistettiin sudenhampaat.
 
Masilla oli runsaasti piikkejä, oikealla alhaalla neljäs poskihammas melkein täydellisesti pois rivistä poskeen päin. (Hammas ilmeisesti haljennut joskus jonkun tällin seurauksena ja jäänyt vinoon. Puoliskojen väliin kasvanut ien päälle, joten hammasta ei kannata alkaa poistamaan ellei ala vaivata.) Alaposkihammasrivin ulkoreunalla teräviä piikkejä.
 
Jotta tarpeeseen tuli poikien lääkärireissu! Nyt on hampaat kunnossa ja voi alkaa hyvillä mielin alkaa miettiä taas Kamin koulutuksen eteenpäin viemistä.


3 kommenttia:

 1. Haaste :)
  http://taipaleentila.blogspot.fi/2012/10/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Meilläkin piti olla jo kesällä raspauspäivä, mutta koko ajan se siirtyy ja siirtyy. Tallille tulee oikein joukkoraspaussessio niin asiat ei tunnu etenevän kovinkaan rivakasti... Pitää kohta viedä Tahvo ihan omin päin raspaukseen.

  Toivottavasti hammas ei alkaa vaivaamaan Masia. :) Hyvä kun on suut kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nasulla kans venähti vuoteen raspausväli, mutta päästiin sit samalla reissulla Poken kanssa. Kami mun piti viedä vasta ensi kesänä, mutta ajattelin sudenhampaiden ym. varalta käyttääkkin nyt ennenkö laitetaan kärryt perään ja aletaan harjoitella ratsun hommia. Ei sitten ainakaa hampaat aiheuta kipua/takapakkia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!