maanantai 15. lokakuuta 2012

Tapahtumien täyteinen viikonloppu

Sofia kävi perjantaina liikuttamassa Nasun. Menivät kentälle ja olivat hypänneetkin vähän. Mä en ehtinyt mukaan ja mun pitikin lähteä estekökkään just kun Nasu ja Sofia tulivat kentältä. Siirrettiin esteet lauantain agilitykisoja varten Tommin tallille.

Lauantai menikin sit kisoissa. (Marianne kävi päivällä Masin kanssa maastossa.) Olin töissä ilmoittautumisissa ja kisasin Rodin kanssa mini2:ssa A ja B radan. Huokaisin helpotuksesta, kun hyppyrata (sillä ei ole kontaktiesteitä) oli ensin. Me kun ei hyppärin nollalla tässä vaiheessa mitään tehdä. Sain kokeilla saanko Rodin pujottelemaan kepit kun annan sille enemmän tilaa. Se meinas lähteä väärältä puolelta ja ehdin juuri korjata, mutta sitten se harppaskin yhden välin yli. >:/ Ei ymmärrä, kun treeneissä menee niin hienosti ja kisoissa ei onnistu millään. Ja yleensä eka rata jännittääkin enemmän joten ei haitannut vaikka olis vähä sählänny. Keppien takia tuli yliaikaa 2,35s. ja se 5vp. mutta sillä tuloksella sijoituttiin kuitenkin luokassa toisiksi! :)

Agiradalla päätin sit viedä Rodin kepeille niin että ohjaan sen joka väliin. Ja kappas, saatiin puhtaat kepit! Pari läheltä piti tilannetta tuli ja koko maneesi raikui kun karjaisin koiralle ohjeita seuraavalle esteelle ja saatin kuin saatiinkin puhdas rata ja vielä 3s. alle ihanneajan! Se olikin ainut tulos meidän luokassa ja sijoituttiin näin ollen ensimmäisiksi ja saatiin kakkosista toinen LUVA! Nyt siis metsästämään viimeistä LUVAA kakkosista ja toista agiSERTIä/siirtoa kolmosiin.

Kisojen jälkeen Matias tuli traktorilla ja lastattiin esteet kärryn kyytiin ja käytiin viemässä ne vielä hallille. Sitte pääsin vihdoin ja viimein kotia. Olin niin poikki, että kävin suihkussa ja menin samantien nukkumaan. Kello oli vasta puoli kahdeksan ja nukuin aamu yhdeksään! :D

Sunnuntaiaamuna Kirsi soitti ja kysyi olisinko lähteny MOSH-maggarajuoksukisoihin (epäviralliset vinttikoirien maastojuoksukisat joihin saa osallistua kaiken rotuiset koirat). Eipä mulla muutakaan ollut ja elukat oli jo hoidettu joten otin Venlan ja Mincan kyytiin, haettiin Kirsi ja Viljo ja ajettiin Orismalaan. Minca kisasi pennuissa ja tekikin ensikertalaiseksi tosi hienon juoksun! Lähti itse innolla vieheen perään, seurasi sitä tosi hyvin ja maalissa halusi vielä "tappaa" sen. :D Minca saikin tosi hyvät pisteet, 173/200! Niillä sijoittuikin sit toiseksi! :)

Venla kisasi whippeteissä, mutta niinku aina ennenkin mun piti avittaa se vauhtiin (eli juosta sen kanssa muutama askel ensi vieheen perässä). Radalla se seurasi kyllä viehettä ihan innolla ja tosi tarkasti, mutta heti vieheen pysähdyttyä siltä loppui mielenkiinto. x) Venlalle pisteitä 136/200. Minca on parempi vinttikoira ku Venla! :D

Tänään onki sit otettu lunkisti ja käyty vaan nauttimassa kauniista syyssäästä. Tässä tuore kuva meidän laumasta ja pari muuta otosta.
 
 

"Ota kiinni jos saat läski!"

Minnillä viikko laskettuun aikaan

2 kommenttia:

  1. Hyvät vinttikoireilut. :) Varmaan aika haastavaa saada koko konkkaronkka poseeraamaan samaan aikaan. :D Voin vain kuvitella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kuvan saaminen joskus on vähä vaikiaa. Nyt se tuli kyl ihmeen helposti! Harmi vain ku katoin kotona, ni Mincalla silmät kii melki kaikis kuvis!

      Poista

Kiitos kommentistasi!