torstai 11. lokakuuta 2012

Hanna ja Masi kentällä

Sofia ei päässyt tiistainakaan ratsastamaan, mutta Hanna tuli liikuttamaan Masin. Mentiin kentälle ja pidin Hannalle siellä tunnin. Ihan perusvääntöä taas joka sujui paljon paremmin kuin ekalla kertaa maneesissa. ;) En sen kummemmin selitä vaan lisään teille videon jotta näette vähän miten meni. :)


Eilen kävinkin sitten kokeilemassa tinker-ruuna Tahvoa! Tahvon omistaja on tullut tutuksi bloginsa kautta ja kun eivät Ilmajokea kauempana asu niin jo jonkin aikaa on ollut mielessä, että olis kiva käydä kokeilemassa millainen Tahvo on. Ja Tahvo asuikin itseasiassa ihan tutulla tallilla. Mun yhden kääpiöjänispoikueen isän omistaja näet on tallin pitäjän tytär. Ja näimpä muuten ihan livenä nyt sitten Terhin Leon! Hieno hummahan sekin on, ja voi sitä sen harjaa! Masin "tukka" onkin pientä sen rinnalla. :D

Mutta siis takaisin Tahvoon. Mun aikataulu kusi puolella tunnilla, joten Annemari oli ehtinyt jo hetken ratsastaa Tahvolla. Mulla on vähän ollut lenssun poikasta ja käden takia pidetyn ratsastustauon jälkeen tuntui että jalkavoimat on heti huonontunu. Mutta ihan kivasti Tahvo silti meni. Kerran yritti vanhan kentän puolelle, mutta uskoi kerrasta että sinne ei muuten mennä. Tahvo liikkui vähän nihkeästi, mutta pysyi ravissa ja oli aika hyvin kuulolla kun koitin tehdä pysähdyksiä ja peruutuksia. Laukkaakin kokeiltiin vähän molempiin suuntiin ja siinä Tahvo liikkuikin jo vähän vauhdikkaammin. :) Olisin halunnut tehdä vähän enemmän, mutta oma kunto ei antanut myöden. Mutta ihan kiva kokeilu se oli ja voisimpa mennä joskus toistekkin! Onhan se aina omanlainen kokemus kun pääsee ratsastamaan kirjavalla tupsujalalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!