torstai 25. lokakuuta 2012

Ruunapoikien painia

Meillä ei mitään ihmeempää oo tapahtunu, mut eilen kuvasin keittiön ikkunasta kun ruunapojat leikki. :P

7 kommenttia:

 1. Ihana video, tuli ihan hyvälle tuulelle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl toi mullekki hymyn sai huulille ja ne jatko tuota kauan. :D

   Poista
 2. Voihan pojat mikä meno! :D Liikuttelispa Tahvokin vähän välillä itseään. Nyt Tahvon tahmakausi on ohi ja ollaan mennä viiletetty pitkin ja poikin kenttää. Miltäs pentulaatikossa näyttää jos tulisit taas joku päivä testaamaan miltä nyt tuntuu meno Tahvolla? :)

  Toivottavasti vaan en nyt saa Tahvoa taas ummovaihteelle, kun pelkään liukastumisia. Kääk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kami on onneksi sen verta kersa viä et virtaa oma-aloitteiseen liikuntaan löytyy ja samalla saa Masiki liikuntaa. Nasu sen sijaan koittaa kasvattaa tarhassa mahaa mahdollisimman vähän liikkuen. xD Nyt ku kengittäjä ei oo viä ehtiny käydä niin noilla uskalla edes ratsastaa.

   Mä oon itseasiassa menossa maanantaina magneettikuvaan klo 14.00. Seinäjoelle. Mitäs jos mä tulisin ennen tai jälkeen sen?

   Poista
  2. Mä sulle Tahvon blogiin jo vastasinkin,mutta laitan tännekin. Maanantai sopii hyvin. Meillä on yhteentoista asti sirkuskerhoa, sen jälkeen sopii tai sitten sen kuvauksen jälkeen. Ennen kuvausta en varmaan ehdi kovin paljoa laittaa Tahvoa jo etukäteen valmiiksi kun olen aikaisintaan puoli 12 tallilla. Tallilta ajaa Seinäjoelle noin 40 minuutissa. Jännää nähdä tuntuuko Tahvo erilaiselta. :) Ainakin se nyt viimeaikoina on ollut meno päällä. :) Mietin, että jos on paljon aikaa niin voisitko katsoa meidän maastoon lähtöä ja antaa neuvoja miten sinne päästäis? :D

   Poista
  3. Pitääköhän mun tulla sit sen kuvan jälkeen niin ei mee aikataulu niin tiukille. Enkä haise hevoselle sielä. xD

   Poista
 3. Kuvauksen jälkeen sopii hyvin. Olisin kyllä saanut ennen kuvausta lapsenhoitajan niin pääsisin hyvissä ajoin tallille. Kumpikin käy vallan mainosti. Kuvauksen jälkeen ei ainakaan olisi mikään kiirus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!