perjantai 19. lokakuuta 2012

Hanna ja Nasu maneesilla

Hanna tuli ratsastamaan Nasulla. Edelliskerrat on menny Masilla. Masi sai viä vapaata hampaiden raspauksen jälkeen eikä sen kengätkää välttämättä kovin hyvin oo kiinni. Viikon vaihteessa pitäis kengittäjän tulla lyömään uudet.

Laitoin H&N:n menemään ensin kahdeksikolla. Käynnissä sai tosissaan tehdä töitä, että Nasu ei yrittäny oikoa tai kiilailla pohjetta päin. Ravissakin yritti, mutta siinä meni paremmin. Laitoin ne vielä laukkaamaanki molempiin suuntiin. Ensin Nasu meinas alkaa vaan kaahata ravissa kun Hanna yritti nostaa laukan. Nasu  nosti kyllä laukan, mutta piti sen vain pari askelta. Käskin Hannan sitten antaa heti noston perään vielä uudestaan kunnolla pohkeita niin alkoi laukka pysyä yllä. Toiseen kierrokseen Nasu meinas vähän oikoa yhdessä kohtaa, mutta siihen auttoi se kun Hanna painoi pari kertaa KUNNOLLA sisäpohkeen kylkeen kiinni.

Saivat vielä hypätä kahdeksikolla paria pientä ristiestettä. En tiä mitä on tapahtunut, mutta Hanna pysyi nyt paljon paremmin hypyissä mukana kuin aiemmin. Käsi ei vielä oikein oo mukana ja pari kertaa nyppäs Nasua ikävästi suusta. Mutta huomattava parannus on tapahtunut. Loppuun ravailivat vielä uralla ja sit kävelivät kotia. Nasu hikos aikalailla joten laitettiin sille fleeceloimi päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!