lauantai 20. lokakuuta 2012

2 kärpästä yhdellä iskulla

Yöllä oli ollut taas pakkasta, enkä voinut viedä hevosia laitumelle ennenkö kuura oli sulanu. Päätin sitten lähteä köpöttelemään pienen kävelylenkin Masilla ilman satulaa. Ja sain vielä ahaa elämyksen ja päätin ottaa Nasun "käsihevoseksi" vierellä kävelemään. 2 kärpästä yhdellä iskulla! Hienosti meni koko lenkki. Nasu vaan joutui aika paljon kipittämään pientä ravia, kun Masi meinas kävellä liian lujaa. :P Kun päästiin kotia, sainkin viedä hepat laitumelle.

Kuorin pottusia muusia varten, jätin ne kypsymään ja kävin sillä välin lenkittämässä koirat. Taas 2 kärpästä yhdellä iskulla. ;) Ruuan jälkeen kävin vielä keräämässä naapurin pellolta kauppaan kelpaamattomia porkkanoita elukoille. Kotona pesin ne ennen kellariin viemistä, 2 perunalootaa tuli täyteen niistä. Kattoo jos jaksaisin viä huomenna hakia toisen satsin. Sit ois usiampi 10 kiloa porkkanaa kellarissa talveksi.:)

Löysin ircistä tälläisen vanhan kuva. Minä ja Masi vuonna 2003. Tämä oli mun ja Masin toinen tapaaminen ja ratsastuskokeilu ennen ostopäätöksen (joka sit viä viivästyi vuodella parin muuttujan vuoksi) tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!