keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Reippailua

Jos eilen olikin hyvin liikunnallinen päivä, niin tämä ei jäänyt yhtään huonommaksi. Pakkasin koirat aamusta autoon ja ajettiin Hautakorpeen. Käytiin sitten siellä talsimassa taas sellanen 5 km lenkki. Rodiki pääsi nyt mukaan, kun ei tarttenu alkumatkasta yrittää koiria remmeissä viedä. Sain ottaa Rodin vain remmiin, kun päästin koirat autosta.

Lenkin jälkeen hoidin kanit ja raahasin Nasun varusteet hoitopaikalle. Jotenki oli vetelä olo, mut sain otettua itteäni niskasta kiinni ja lähettiin Nasunkin kanssa Hautakorpeen. Alkumatka meni aika reippaasti ja otettiin yks kunnon laukkaspurtti! Nasusta löytyki taas vielä isompi vaihde! Ei ookkaa tuo vaihde tainnu olla päällä sen jälkeen kun on Poken kanssa "kilpaa" laukkailtu Sotkan mettissä. Mentiin meinaan jo kiitoa, sen verta alko pompottaa. :D Myöhemmin otettiin vielä kaks vähä rauhallisempaa laukkapätkää.
Takaisin päin tullessa ravailtiin rennosti pitkin ohjin. Harjoittelin siinä samalla kevyttä istuntaa. Kotia tultiin taas mettän poikki Sorvarin takaa. Saatiin loppuun hyvät 20 min kävelyt. Sen mitä poni oli lenkillä hionnut ehti melkein jo kuivaa ennenkö oltiin takasi kotia. Laitoin silti fleecen ja varmuuden vuoksi sadeloimen siihen päälle.

Illalla käytiin Rodin kanssa agiliitämässä. Harmitti viikonlopun epiksissä heti 2 ekan hypyn väliin tullu väärä aita (hylsy), ku muuten rata olis ollu hieno, puhdas rata. Otettiin siis sitä rataa joka oli kisoissa. Nytpä sain treenattua siihen niitä ohjauksiakin joita tuomari oli tiettyihin kohtiin suunnitellu. Tullu pieneen mieleenkää mitkää jaakotukset siä radalla. :D No, nytpä taas oppi lisää. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!