maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hirrrwee kiire...!

Ompa saanu ponit pitää viikon lomaa, kun en oo ehtiny tehdä muuta ku tallihommat aamuisin! Kyl se vaan niin ois, jotta jos pitäis töissä olla ni kyl omien elukoiden määrää pitäis rajoittaa. Varmasti ainakin pitäis harkita kaniharrastuksen jäihin laittamista eikä kyl sopis olla ku yksi oma kavioeläin. Noi koirat ny menee tuossa, ku vain kahden kanssa varsinaisesti harrastetaan agia kisat tähtäimessä. Mutta eipä täs ny ainakaa toistaiseksi tarvi töihin yrittää ku eläkehakemus vireillä, et mä saan jatkaa normaalisti karvaotusten hoitamistani kun huomenna taas loppuu tuuraus kaupalla. Ja ehkäpä sitte taas saan hilattua ahterini Nasunki selkään. :D

Ja yks syy siihen, että edes viikonloppuna en poneja liikuttanu oli näyttelyt. Ensin oltiin Ilmajoella kaninäyttelyssä ja sunnuntaina Vaasa KV:ssa koirien kans. Pupunäyttelyn anti oli oikein hyvä!
Lenni 95p. LKV1, PPK3, KuMa, tuomarin suosikki ja lahj.palk. komeista korvista xD
Reiska 94,5p. LKV1, PPK6 ja Kuma 5p. kohdista ja käsiteltävyydestä
Simo 94p. LKV2 ja KuMa 5p. kohdista ja käsiteltävyydestä

LISÄKSI kääpiöluppakasvatit:
mustavalkoinen japsinaaras Dream Angel "Martta" uml 91,5p. ja PETistä 95,5p., LKV1 ja voitti koko PETnäyttelyn ollen PPK1! :)
mustavalkoinen japsinaaras Dream Queen "Tyyne" 94p. uml:sta nollat leukapussin vuoksi.
Kääpiöjäniskasvatit Fabled Blue Moon "Marsa" ulkomuotoluokassa 92p. ja ROP! :) Petissä 94p.
Ghost Warrior "Hermanni" 94pisteellä NUO LKV1! ;) Hermannille uml:sta 91,5p.
Vaasassa sitten omat kasvatit "Rico" PEN 3 ja "Wertti" EH3. Rodin poika joka oli viikolla treenissä hienosti NUO ERI3. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!