maanantai 9. huhtikuuta 2012

Match Show pupujen tapaan

Nytpä on pääsiäistä vietelty, kokko poltettu ja saatu suut makiaks! Ja yhtää Barbababaa en saanu. :( :D
Eilen käytiin kääpiöpinseri porukalla ottamassa näyttelytreeniä. Mukana mm. mun kasvatit Miki ja Nala sekä Rodin tytär Wendy. Meillähän on tässä niin hyvä porukka lähialueella, jotta ajattelimpa ehdottaa kääkkä lenkkiäkin jahka tiet vähän kuivuu. :)

Tänään startattiin pupujen kanssa kohti Kuortanetta pupujen kanssa mätsäriin. Tää oli Pohjanmaan kaniharrastajien eka mätsärityyppinen kokeilu. Kanit jaettiin punaisiin, sinisiin ja keltaisiin. Lopuksi keltaisista valittiin kanit sijoille 7-9, sinisistä 4-6 ja punaisista 1-3. Mun kasvatti k.jänis Marsa sijoittui yhdeksänneksi. Muut ei sit sijoittuneet. Mut kaikki sai palkinnon jossa oli tuikkukippo, suklaata ja kaneille jyvätikut. Ja koska ykskää mun pojista ei sijoittunu, saatiin niitä 3kpl. Saa pojat ny vähä herkutella! :P Pientä parannusehdotusta laitettiin meneen palkittemisen/sijoittamisen suhteen ja otetaan kuulemma käytäntöön sit seuraavassa mätsärissä. :)

Kun sain poitsut hoidettua kotona omiin mökkeihinsä, lähdin lenkittämään koirat. Sen jälkeen mulle jäi viä luppoaikaa sen verran, et ehdin käydä tekemässä Nasun kanssa Hakasenlenkin. Ilman satulaa tietenkin... :D Mentiin ravi-käyntilenkki joka kesti sen normi puol tuntia. Yhdessä välissä mettässä ravataessa Nasu alko yhtäkkiä kiihdyttää ravia. Pidätin ja sit se alko yhtäkkiä nakella niskojaan ja pidätin enemmän jonka jälkeen meinas vähä keulia. Sen jälkeen se meni puolelta toiselle, huito päätään, steppaili ja oli ihan seko. Lopulta mun piti tulla alas, ottaa lähin risu käteen ja näyttää se sille. Sit rauhottu ku seinään ja loppumatkasta ei taas mitää ongelmaa. Taas joku ihme tinttakohtaus, kun neiti ei saanu tehdä niinku halus... tyypillinen tamma... ettei ois kevään kiimat alkamassa. Tinttailun jälkeen joka tapaukses käveltiin sit kotia.

Matias kokolla

Miki ja Jojo lenkillä

2 kommenttia:

  1. Me on saatu jopa kolme Barbapapaa, mutta aika monta Kinder-munaa on kyl siihen syöty xD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!