tiistai 3. huhtikuuta 2012

Raitisilmamyrkytys?

Laitoin kaverille viestin aamusta, et tulisko se mun ja koirien mettälenkille. Lupashan se ja juoksutinkin sit Kamin sitä odotellessa. Ihan vaan kevyesti käynnissä ja ravissa kun edellispäivänä riehuivat niin lujaa irtona. Pian Tiia kurvas pihaan ja lähdettiin lenkille. Tiialla on mun kasvatti "Nala". Käytiin tekemässä reipas 5km lenkki ja kylläpä koirat nautti! Alkumatkasta alkoi sataa lunta, mutta pian se laantui ja saatiinki nauttia auringonpaisteesta.

Lenkin jälkeen juotiin kahvit ja Tiia lähti sit kotia. Nala jäi meille kuntokuurille ja laihduttamaan kevään näyttelyitä varten. ;D Meninkin sit hakemaan Nasun hoitopaikalle ja lähdettiin sen kanssa tekemään Jerkun lenkki. Oli niin hieno ilma. Mentiin pitkälti ravissa. Yks pidempi laukka otettiin, vaihdettiin vaan laukka välissä. Sen jälkeen ravilla isolle tielle ja siitä loppukäynnit kotia. Eipä Nasu edes hoinnut lenkillä joka kesti sen 45 min.

Myöhemmin lähdin vielä lenkittämään Rodin ja käymään porukoilla. Otin Nalanki mukaan. Sille tekee hyvää kaikki  mahdollinen liikunta. :P Kaiken tuon ulkoilun jälkeen alkoi tulla melko ramaiseva olo. Ihan meinasin keittiön penkille nukahtaa kesken ruuan odottelun. Tuntui että silmät seisoi päässä ja jos Matias koitti sanoa jotain niin melkeimpä meni ohi korvien... Tulikohan raitisilmamyrkytys? :D Käytiin viä saunassa ruuan jälkeen ja voin kertoa että kylläpä nukutti! En oo hetkeen nukkunu noin hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!