lauantai 28. huhtikuuta 2012

Ekaa kertaa laitumella tänä keväänä

On taas jääny koko blogiin kirjoittamatta. En tosin hirveesti mitää nyt oo taas tehnykkää. Keskiviikkona käytiin Nasun kanssa maastossa... Mentiin eka Niemeläntielle ja sieltä porukoita kohti mettätietä. Saatiin siinä hyvin otettua alkukäynnit ja ravailtuakin. Porukoiden kohdalta isolle tielle jota pitkin keskustaa kohti koppoti lujaa laukalla. Tie oli just lanattu niin oli melkein ku meitä varte tehty laukkarata. :D Alamäki otettiin käynnissä ja sit sillan jälkeen taas laukkaa Hakaseen asti. Siit sukaistiinki ylös ja tultiin takasipäin toisesta suunnasta porukoiden tuvan takaa. Ravailtiin sen mitä maasto anto myöden. Alatietä pitkin käynnissä kotia. Nasu oli oikein kiva. Kengittäjää on täs odoteltu viikko, josko se alkuviikosta tulis... alkais olla Nasun kaviot aika pitkät. Jätän Nasulta taas kengät pois niin kuluu ainaki se kavio, ettei oo heti ku sukset alla jos kengitysväli venyy.

Torstaina aitasin lopun pikkupellosta jotta ponit saa totutella siinä vihreelle. Saavat nyhtää mitä irti saavat. Sit toi pikkupala laitetaan heinälle uudestaan, ku ponit siirtyy tohon isolle pellolle laitsan puolelle. Tänään vasta päästin ne siihen ku siinä ei oo sähköä, ni ehdin niitä pitää täs ny tovin silmällä ennenkö siirrän ne takas tarhaan. Nasu meinas jäädä heti niille sijoilleen vain syömään, yllätys! :D Kami vähän ilakoi ja jonkin ajan päästä Nasukin vähän rallitti mukana. Mut pian ne rauhottu taas syömään.

Niin juu ja Minca aloitti pentukurssin keskiviikkona. Oli oikein mallikkaasti. Ja Minni suoritti torstaina Kiva Koirakansalainen-testin. Kuulemma aika korkea koulutustaso sillä... hmm... no en mä nyt niin sanoisi jos se vaan osaa tulla tosi hyvin sivulle. Kaikki muu onki sit vähä sinne päin. xD

Ja meidän Reiska-paapalle syntyi rist. poikue tuonne keskustan kupeeseen. Kahdeksan pientä palleroa kuulemma mönkii pesässä. :D

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin kivalta tuo maastossa rallittelu. :) Tahvo tykkäis jos vain omistaja uskaltais enemmän. :o Kentällä Tahvo on aika laiska laukkailemaan ainakaan pidempää pätkää. Maastossa Tahvo menis, mutta en itse oikein uskalla vielä päästellä. Meillä pitäis olla joku joka kävis aina Tahvolla päästelemässä aika ajoin niin olis kivaa. :) Huomenna kaveri tulee hyppäämään Tahvolla niin saa herra tehdä sitä mistä tykkää. :)

  Ihanaa kun on viimein kevät ja takatalvet historiaa. :)

  VastaaPoista
 2. Koska mentäis maastohon? :) Mulle kävis huominen tai sitte vaikka torstai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ois kyl sairaan hieno keli! Mun selkä on kyl eilisestä asti vähä vihotellu ja meni jalatki taas alta. Jaro tullaan hakemaan tossa puolen päivän aikaan, et jos tää selkä yhtää antaa takas ni voitas mennä ku ne on lähteny?

   Poista

Kiitos kommentistasi!