maanantai 18. helmikuuta 2013

Nasuttaja lenkkeilee

Pidennetty Jerkun lenkki
-Sport Trackerin tiedot alla-
Kesto: 00:55:14
Matka 5,72km
Keskinopeus: 6,2 km/h
 
Siinä ne faktat tuliki. :D Mentiin aika lailla rauhassa koko lenkki. Ylämäki Marttilan mäelle ravattiin ja pieni pätkä Naurisharjuntien/Jokimäenkyläntien risteyksestä eteenpäin jonka loppuun otettiin vähä laukkaakin. Ihan kiusallani laitoin Nasun kävelemään, kun se oli taas koko ajan sen oloinen että pyrkis raville. Vähä ennen isoa tietä ja sen ylityksen jälkeen otettiin vielä ravia. Sitten sukaistiin mettän puolelle ja Nasu joutui rämpimään sen kautta kotia. Mincakin juoksi mukana ja nautti silminnähden. :) Nasu hengästyi jo ekan ravipätkän jälkeen aika lailla ja mettäosuuden jälkeen puuskutti kans ihan kiitettävästi. Nyt kuitenkin malttoi kävellä rauhassa kotia. Toki sekin vaikutti varmasti kun annoin ihan pitkän ohjan. Jos pidän ohjat tuntumalla, Nasu ei vain osaa kävellä vaan kipittää vauhdilla eteenpäin ja yrittää vähän väliä raville.
 
Kotia päästyämme Nasu oli ihan märkä. Lähinnä varmaan puista pudonneen lumen takia. Paljo ei ollut ennen mettäosuutta hionnut. Harjasin, loimitin ja laitoin Nasun karsinaan päiväheinille. Käärin sen Back On Trackiin. Kyllä sen juuri pystyi laittamaan sen päälle kun vähä itte sovelsi kiinnityksiä edestä. :P Ulos en kuitenkaa uskaltanu sitä sen kanssa laittaa.
Kami ja Masi huhtoi tarhassa, kun siirsin ne tallin takaa pellon puolelle ennenkö lähdettiin lenkille. Liikuttivat reippaasti toisiaan jahtaamalla takaa toisiaan. Tervetullutta liikuntaa sekin ja sitä kesti ilmeisesti koko meidän lenkin ajan. :D Rauhoittuivat pojatkin sitten kun saivat päiväheinät.
 
Meidän hieno Miska-kolli


2 kommenttia:

  1. Ajoon tänään autolla siitä teidän ohitte ja kattoon ku Masi ja Kami viiletti menemään oikeen kunnolla! :D Oli ne hienon näköösiä ja kivaaki näytti olevan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne teki. Harmitti ku ois saanu taas hienoja kuvia, mutta tottakai ne heti lopetti ku sain Nasun hoidettua. :D Mutta hyvä että huhtoivat niin ei tarvinnu murehtia liikaa siitä, ku en ehtiny Masin kans tekeen mitään. :P

      Poista

Kiitos kommentistasi!