tiistai 4. joulukuuta 2012

Talli loppusilausta vailla valmis!

Niin, vähä pitää viä kattoa maalata, kiinnittää nuolukivitelineet ja ruokakipot, hommata loimitelineet oviin ja vaihtaa lamput loisteputkilamppuihin. Ja asentaa Nasun karsinan ovi! Sitten mun ikioma talli on valmis! ♥ Mii sou häpi!!! Masi ja Kami onkin nyt sitten ensimmäistä yötä uudessa tallissa. :)


Pojat ihmettelee uutta talliaan :)

Masi tyytyväisenä omassa uudessa karsinassa ♥
Masi on eka heppa jonka oon ostanu, mut kaupat peruuntu viime tipas. Vuotta myöhemmin se oli edelleen myynnis ja luurangon laihana se tuli meille. :/ Masi kuntoutui meillä vuoden ja muutti sitten hoitajansa Mariannen luo ja M piti sitä hoivissaan 6 vuotta ja nyt kun mun eka oma kunnon talli on valmis, niin en olis uskonu että Masikin on sen ekoja asukkaita. :)

Kami ja pelottava reikä lattiassa... :D Muoviset ritilät vaihtuu viä metallisiin kunhan ehtii.
 
Nasu ja Kami on ollut nyt ihan oloneuvoksia kun en vaan oo ehtiny tehdä niiden kanssa mitään. :/ Aamut menee elukoita hoitaes ja päivät Lähetyskahviossa vapaaehtoisena tuuraillen joulukuun loppuun asti. Hommien jälkeen taas elukoiden hoito ja mahdolliset reenit koirien kanssa. Ja pentuja pitää yrittää pallutella aina kun ehtii ja juosta mopin kanssa niiden perässä. Ehkäpä mun arki sit taas tammikuussa normalisoituu ja ainaki helpottuu kun pennut lähtee uusiin koteihin. Mariannen äidin sain onneksi nakitettua taluttelemaan Masia ja hän onkin jo pari kertaa käynyt sen kanssa kävelylenkillä.

10 kommenttia:

  1. Noni, hyvältä näyttää! :)

    Meillä on sit talli hyvin samas mallis ku teilläki, meinaan meiltäki uupuu tallista viä uudet sähköt (loisteputkilamput keskelle kattoa niin valaasoo koko tallia + ulos tarhaan laitetaan valo, että sielläki näkee pimeälläki joskus jotain touhata) ja sitte olis maalausta, joka tosin jää ens kesälle :D Niin ja Dumlen karsinan ovi on tällä hetkellä väliaikaanen, se vaihretaan luultavasti sitte ku tuo iskän käsi on paremmas kunnos.

    Oon kyllä ollu tyytyväinen tohon mein talliin, ainoo miinus on, että sitä liikkumatilaa (siis karsinathan on ihan tilavat, mut sit se muu tila) sais olla tuplasti enemmän. Mutta kyllä se ny meirän käytös menee ihan hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä jäi tuohon kyllä hyvä käytävätilakin vielä. Mahtuu hyvin kengittämään, hieromaan, varustamaan ym. hevoset siinä. Ja se on mun mielestä niin parasta, kun sinne tulee lämmin vesi! Ja köökin pääs käytävällä on helppo pestäkki hevosia tarvittaessa. Ja viemäritki näytti vetävän kaikki hyvin. :)
      Mutta pääasiahan on lämmin talli hevosille talveksi, niin että vetet pysyy sulana. :)

      Poista
  2. Ääh, oon niin kateellinen! Mäkin haluan tallin :( Ihanaa kuitenkin että sä oot saanut näin hienon tallin rakennettua, oon onnellinen sun puolesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Vastahan tässä onkin kuusivuotiaasta (20 vuotta siis) asti haaveiltu omasta kunnon tallista! Että oli jo aikakin saada se! xP Toivotaan että säkin pian saat sen oman tallisi. :)

      Poista
  3. Hienoa! Onnea uuteen taliin! Vai onkohan se melkein toinen koti peräti sullekin? :P Eli onnea uuteen kakkoskotiin!
    Täällä mä odotan jo koska tulee vierailukutsu. Miten sun käsi voi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainaki tänään koko aamu on menny pääasias tuo tallimarkiilla. Välillä piti tulla kahville, mutta ei ku takasi taas jatkamaan. :D
      Sun pitää tulla käymään joku v-loppu! Tai sit tammikuussa, kun oon sit taas normaalisti päivätki kotona. Päivänvalolla vähä kivempi esitellä paikkoja ku näkeeki jotain. :D
      Käsi alkaa olla kunnossa. Siinä oli nk. jäätynyt olkapää, mutta se onneksi alkoi parantua itsekseen ja on nyt jo aika hyvä. :)

      Poista
    2. Joo, ehdottomasti tuun heti ku sopii. :) Nyt joulukuussa on vielä kaikenlaista äksöniä, ehkä se tammikuu olis parempi mullekin.

      Mä oon ettinyt sua fb:stä pariin otteeseen mutten löydä. Höh. Piilotteletko sä multa? :P Löydäksä mut (nimellä Weppu Lampen, joo meillä vaihtui sukunimi!)? Jos siis haluat lisää fb-kavereita. :)

      Poista
    3. Jostain syystä muutkaa ei löydä mua haulla. Pitää aina kattella ensin Rapid Master's ryhmä ja sit sieltä mut. Mut koitan kattoa jos löytäisin sut.

      Poista
  4. Aivan ihana talli! Onnea uudesta, ensimmäisestä oikeasta omasta tallista! Takuulla tuntuu hienolta ja se kyllä välittyy kuvista ja tekstistä. Kamikin on jo niin komea poika ja niin rauhallisena esittelee omaa huonettaan.
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ♥ Todellakin tuntuu hienolta... vaikka välil hommat maistuu puulta, niin uuden tallin myötä sai taas uutta virtaa tehdä niitä. Varsinkaan kun ei tarvi palella karsinoita siivotessa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!