maanantai 26. marraskuuta 2012

Kiirusta on

Heppailut on jääny vähemmälle kaiken muun touhun ohella. Torstaina 15.11. kaveri tuli meille yöksi ja käytiin tekemässä Nasun ja Masin kanssa Jerkunlenkin pidennetty versio. Heliä aluksi vähän jänskätti, kun on tottunu lämpösiin joilla nousee laukka vähä turhan reippaasti ja vauhtia on yleensä liikaakin. Jossain välissä kuitenkin alko rentoutua, ku huomas että Masi on hyvin kiltti ja kuuliainen ruunimus oli askellaji mikä hyvänsä. :)
Marianne kävi liikuttamassa Masin viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina. La tekivät vähä rauhallisemman kävelylenkin ja sunnuntaina olivat menneet vähä reippaammin.

Mä olin lauantain EPJY:n Pet Show'ssa pupujen ja hamsterin kanssa. :P
Reiska-paappa veti taas parhaiten, saaden 95p., ollen LKV1 ja PPK5!
Simo-pupu (joka asuu Hannan luona) sai myös 95p. oli myös oman luokkansa luokkavoittaja ja vielä PPK6! ^^
Lenni-luppa sai 94,5p. mikä sekään ei ollu huonosti ja oli heti Simon jälkeen nuorten LKV2. Kaikki pojat sai myös kunniapalkinnon täysistä 5 pisteen kohdista. :)
Tilli oli vähä tukevassa kunnossa ja leikkasin siltä kynnen suoneen näyttelyitä edeltävänä iltana, joten sille 92p. Myös Lätty-hamsteria moitittiin pullukaksi ja sen vuoksi sille H (=hyvä). Mutta se sain Hassuin hamsteri-lahjoituspalkinnon. :D


Reiska ja Lapuan PPK-ruusuke :)


"Moi, mä oon Lätty!"

Lätty 5kk
 
Ja loppuun viä, että Minnin pennut tuli eilen jo 5 viikkoa! Tässä pentueen iso poika Rapid Master's Snow Hawk. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!