lauantai 15. joulukuuta 2012

Tuhlaaja poika...

 
 Aamusta heppojen hoito ja tallihommat. Pennunhakijat tuli vähän etuajassa, mutta kuivittelin karsinat loppuun ja menin sit keittämään kahvit heille. Juteltiin ja täytettiin paperit ja sit lähti taas yksi pentu uuteen kotiin. 3 jäljellä, aamulla lähtee taas yksi.

Vieraiden lähdettyä suunnattiin Maria-Helenan kanssa Seinäjoelle. Mentiin ensin Haaramolle ja köyhdyin sielä yhden satasen! Innostuin vähä shoppailemaan. ^^
Käytiin vielä Torikeskuksessakin, mutta sieltä ostin vain ittelle parit korvikset. Sen jälkeen suunnattiin Pajuluomalle hakemaan kyytiin meidän uusi kisu. 4v. pitkisnarttu Kirppu, maatiainen.

Kirppu todellakin on tottunut matkustaja, sillä se ei päästänyt minkäänlaista ääntä koko matkan aikana! (Oon tottunu, että kissat mouruaa aina koko automatkan ja vähintään oksentaa kerran.) Uskallettiinkin sit viä kotimatkalla pysähtyä Kauppilan valjaaseen johon kummasti kans katos usiampi kymppi. >:D

Kirppu uudessa kodissa
 

Masille uusi satulahuopa Kauppilasta ja uusi riimu Haaramolta.

Tilli sai Haaramolta pesämökin ja pojat sai tyytyä herkkutikkuihin.

Haaramolta löytyi myös koukut karsinan oviin riimuille, kiinnitysrenkaat käytävälle ja kauan kaipaamani harja jonka testasin heti iltatallia tehdessä Kamin harjaan! Toimi! Normaalisti Kamin harjan ja hännän kanssa on tuhraantunu tunti. Nyt riitti vartti!

Masi sai uuden harjaloodan johon mahtuu nyt sen suojatkin. Myös uudet bootsit Masille etujalkoihin näin talven pimeyteen.
 

Maria-Helena osti Nasulle oman joulu"mösän" Kauppilasta. Itselleni ostin uudet talviratsastushanskat ja kypärähupun. Nyt pitäis tarjeta!
 
Kauppilasta saatiin kaupan päälle kissoille oma joululahja. :)
 
Ja itselle jotain pientä... nämä tarttui mukaan Glitteristä. ^^
 
Kauhukseni huomasin, että tuhlasin melkein 300€... mutta kerrankos tuota. Eipä tässä moneen vuoteen oo ollu varaa kuvitellakka shoppailevansa mitään! Nyt pistin haisemaan kunnolla! xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!