tiistai 11. joulukuuta 2012

Ilman satulaa maastoilua

Heräsin eilen vähän normaalia aikaisemmin, että ehdin käydä Nasun kanssa pienellä maastolenkillä ilman satulaa ennen "töihin" menoa. Ja mikä oliskaa ollu ihanampi tapa aloittaa viikko, kun kävellen ponin palleron kanssa auringonnousua ihastellen. :)



 
Kierrettiin Koivistonlenkki ja Mincaki sai tulla mukaan juoksemaan. Iso tie ravattiin, että päästiin siitä pian pois jos sattuis tulemaan autoja kun en nyt ihan mee vannomaan että Minca ei hypi keskellä tietä jos niitä ois tullu. Otettiin toinenki ravipätkä ja kun päästiin Naurisharjuntielle, niin laukattiin mäki ylös Koivistoon asti ja sitten käännyttiin takasi kotia. Alamäki käynnissä ja sitten seuraavaan käännökseen asti ravilla. Kierrettiin vielä peltotien kautta jotta saatiin lenkkiin vähän lisää pituutta ja vähän lisää ravia. Alatieltä sit talsittiin käynnissä kotiin.

Tänään olikin sitten Masin vuoro päästä aamusta maastoilemaan rennosti ilman satulaa ja taas Mincakin pääsi joukkoon. Nyt kierrettiin mettiä pitkin äiteen ja isseen työ ja niiden ohi sit alatietä kotiin. Saatiin me siihenki lenkkiin mahdutettua pari ravipätkää, mutta niistä ei ainakaan ratsastaja ihmeemmin nauti. Masilla kun sattuu olemaan hiukan epämukavampi ravi ku Nasulla. :P Lenkin jälkeen Masi tarhaan ja tallihommat ennen "töihin" lähtöä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!