tiistai 5. kesäkuuta 2012

Niitä näitä

Saatiin eilen laitumet viimein sähköä vaille valmiiksi! Torstaina tuleekin sit pv-ruuna Emppu ja söpö rautiaankirjava shettisruuna Raineri laitumelle viideksi ja puoleksi viikoksi. :) Nasu lähtee mahdollisesti 2-4 viikoksi muualle laiduntamaan ja, ja.... ;P

Meinasin tänään illasta ohjasajaa Kamia, mut aloinki selvittää sen harjaa. Alkoi sataa vettä ja päätin sit setviä hännänkin. Tunti siinä taas vierähti jonka jälkeen en enää viittiny lähteä ohjastamaan, kun kellokin oli yhdeksän. Kokeilin ja säädin sit vain Kamin uusia suitsia sille. Turparemmi on vähän hilkulla ettei oo viä liian iso. Muuten ne kyl istui aiva ok. Ärsyttävää kun kahdet cob-koon suitset on kuitenkin ihan eri kokoiset! >:/ Riimuissa sama homma... en tiä missä ihmeen indokiinassa noi kamat nykyään tehdään...

Pupupojat muutti tänään ulkosalle. Kovasti ne ruopsutteli maata ja loikkivat iloisena edestakaisin. Reiska ja Simo oli kyl sen näköset et ois heti tappelu pystys jos pääsisivät samalle puolelle. Lenni pallero on saanut muutaman kerran juoksennella nurmikolla vapaana. Se kun ei koita karata minnekkään. Reiskaki oli yks päivä karannu aitauksesta, mutta oli onneksi jääny kanilaan norkoilemaan. Sen jälkeen en sitten päästänyt sitä häkistä lattialle juoksemaan, kun se keksi että aidasta voi kiivetä yli. Tilli on käynyt pari kertaa valjaissa ulkona ja siihenkin tuli kummasti eloa kun pääsi kanilasta pois. Mutta ei siitä silti kunnon kuvia saanu. >:) Tilli jäi vielä kanilaan, koska se saattaa saada poikaset kuun vaihteessa. :)
Paras kuva minkä sain :P

Poseerausta

:D

Ja pakko lisätä loppuun viä kuva mun Schleicheistä, kun Outiki laitton Nellin omista xD

Nyt mä lähden jännittämään joko meillä ensi yönä synnytetään vai vieläkö saadaan odotella! :D

5 kommenttia:

  1. Jahas, siellä saadaan jännitellä pikkuvauvojen syntymää. :) Kaikki vauvat on niin ihania. Olis kivaa kun sais ottaa tipuja ja pupunpentuja ja ne olis aina vauvoja. :)
    Mun äidin pupu lähti kaks kertaa evakkoon ulkotarhastaan. :D Rohkeasti se kiersi samassa pihapiirissä olevaa autokorjaamoa ja vaikka mitä. Onneksi löytyi kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oikein urakalla! Mun sijoituksessa olevalla kääpiöjänisnaaraalla oli laskettu aika 3.6. Vielä ei oo tullu mitään, vaikka vauvoja selvästi masussa on. Jos ne ei pian tuu niin alkaa huolettaa että onko jokin vialla. Ja pupun ollessa kyseessä saattaa emänki henki olla vaarassa jos ne ei tuu ite ulos. :/

      Poista
  2. Oi, sulla on noita ihania keijuhahmoja :D Ja mitä lie ;D Kuvastosta kans katoin, et niissä oli muutamia tosi ihania!!

    Toivottavasti kohta pääset nuuhkutteleen terveitä pikkupentuja!

    http://univiidakko.blogspot.fi/2012/06/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä en vaan ikinä malta ostaa niitä ku on niin kalliita. :P Mutta kyl mä tyyliin yhden vuodessa oon raaskinu hommata. Uusin on tuo yksisarvinen pegasosvarsan takana. Sille pitäis saada varsa ja sitte viä se 4jalalla seisova pegasos.

      Poista
    2. Niin ja toivottasti tosiaan tulee terveitä pentuja! Aamuyöstä Jade petaili vähän, mutta nyt on taas ku ei mitää. Tänään 61vrk.

      Poista

Kiitos kommentistasi!