maanantai 18. kesäkuuta 2012

Klinikalla

Hain eilen Nasun Dimonasta ja vein sen Marjon luo. Kyllä ne Poken kans heti tunnisti toisensa! Nasu oli yön pienemmässä tarhassa ja aamusta Marjo oli päästänyt ne samalle laitsalle. Ajelinki siinä vähä jälkeen yhdeksän sit sinne ja laitettiin koppi perään ja pollet kyytiin. Ja molemmat käveli suoraa koppiin! Ehkä nää elukat alkaa oppia... ;D

Jouduttiin odottelemaan tovi ennenkö oli meidän vuoro. Poke rauhoitettiin ensin. Siinä meni puolisen tuntia ennenkö ell tuli ja alkoi sit raspata Poken hampaita. Poke meinas hirveesti alkaa nojailla taaksepäin. Saatiin Marjon kans ihan voimalla työntää vastaan ettei istunu puolleen. Tais paras terä rauhoittavasta mennä ohi jo ennen toimenpiteen alkua... No, Poken hampaat saatiin kuntoon eikä ne oikeastaan kovin pahassa jamassa ollukkaa.

Nasu pistiki sitte melkosen show'n pystyyn ku sille yritettiin laittaa piikki. Se hyppi pystyyn ja käänsi puota lekuria kohti. Suoneen ei sitä saatu, vaan lopulta piti pökätä se kaulalihakseen. Siinä meniki sit vähä kauemmin et poni rauhottu niin että päästiin kattomaan suuhun. Ajattelin, että Nasulla olisi paljo enempi piikkejä kun raspausväli venähtiki vuoteen, mutta ei siä ollukkaa ku yks vähä pahempi piikki takana. Nyt on sekin taas pois ja hamput hetkeksi kunnossa. :)
Nasun jalkoja ei nyt sit sen kummemmin tutkittukaa, kun sen liike näyttää taas ihan puhtaalta ja tosi lennokkaalta. Pitää kokeilla alkaa liikuttaa sitä ja kattoa alkaako oireilla uudestaan rasituksesta. Jos, niin sit ei auta lähteä ku uudestaan klinikalle. Kotimatka meni hyvin ja pollet seiso kaikessa rauhassa kopissa vaikka pysähdyttiin Kauppilan valjaaseen shoppailemaan. Tai Marjo shoppaili, mä en löytäny mitää mitä halusin. Ainakaa oikeassa koossa. >:/ Ehkä ens kerralla.

Jätin Marjon ja Poken kotia ja jatkettiin Nasun kanssa Hyyppään. Nasu pääsi pikkulaitsalle ja kokeilin laittaa Rainerin sen kanssa. Olin ihan varma, että kohta se on taas Empun kanssa samalla puolella, mutta kuinkas kävikään... pikku mies tais vallan rakastua Nasuun! Antaumuksella nuuhki Nasua ja alko kulkea ku varjo sen perässä. Ja vieri vieressä ne on siitä asti tuol laiduntanu. :D Nasua ehkä jopa hieman ahdistaa Rainerin läheisyyden kaipuu. xD

Poke paappa 23v.
Poken mielipide klinikkakäynneistä :D
Rakastunu Raineri ja Nasu :D

 Nasuki näyttää ihan kääpiöltä ku Raikku on edempänä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!