torstai 28. kesäkuuta 2012

Maastossa ja mun & Kamin suuri hetki :D

Ei oo riittäny energia bloggaamiseen, mutta nyt otin ittiäni niskasta kiinni. Toissapäivänä Hanna tuli meille aamusta ja kävi vähän köpöttelemässä Nasulla tuossa lähimaastoissa. Itte menin pyörällä mukana ja sain vähän tsekkailla miltä ne Nasun liikkeet näyttää. Ihan ok:t ne oli eikä lenkinkään jälkeen löytynyt mitään sanomista jaloista.

Eilen käytiin maastossa, Hanna Nasulla ratsastaen ja minä Rainerilla kärryillä. Käytiin ihan vaan tua äiteen ja isseen tuvan takana mettässä kääntymässä. Hanna meni Nasulla vähä enemmän ravia ja laukkaaki, me tultiin Rainerin kanssa perässä omaan verkkaiseen tahtiimme. Takaisin tullessa Nasu alkoi täpistä ja tinttailla. Hanna meni sit Raikun ohjaksiin ja mä menin loppumatkan Nasulla. Nasu ei ottanu rauhoittuakseen ollenkaa, joten käänsinki sen tulosuuntaan vähä ennenkö oltiin kotona ja laukattiin naapuriin asti. Mentiin mäki käynnissä alas ja annoin sen laukata vähä reippaammin viä Jerkkuun asti. Otettiin ravia ja sitten käännyttiin kävelemään kotia. Ensi Nasu meinas alkaa urpoilun uudestaan, mutta tajus että nyt ei parane enää tinttailla tai meikältä palaa pinna pahemman kerran. Käveli sit suht nätisti kotia jossa Hanna jo odotteli Rainerin kanssa.

Tänään kierrettiin ylätietä Niemeläntielle ja alas, ison tien yli Koivistontietä Naurisharjuntielle ja siitä kotia. Tänään mentiin Rainerinki kanssa vähä enemmän ravia, kuitenki ponin omassa tahdissa. Hanna laukkas Nasulla nyt vähä enemmän ku eilen ja ravailivatkin ihan kiitettävästi. Tänään Nasu oli koko matkan paljon kiltimmin kuin eilen. Otettiin videoita lenkeiltä joista kooste lopussa.

Ja sitten vielä se suuri uutinen!!!
Mä kävin tänään ekaa kertaa Kamin selässä! Hanna kuvas senki videolle! :) Laitan senki tuohon alle. Menin sen jälkeen viä toisen kerran selkään ja Hanna talutti meitä pari askelta eteenpäin kerrallaan. Liikkeessä Kamia jänskätti vähä enemmän paino selässä, mutta malttoi mielensä. :)


1 kommentti:

  1. Fiksu Kami!

    Jos sitä ittekki pääsis taas heppailemaan, kun loppuu työt.. Tuntuu, että arkipäivät on kuluneet vain töitä tehdessä ja nukkuessa :P Tai sitten on vaan iskenyt joku kesälaiskuus.

    Ja ehkä mieltä on vähä painanu tuo Rambonki juttu, mutta eikö se siitä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!