keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hippoksen näyttely Tommin tallilla

Kamin kasvattaja tuli tosiaan eilen illalla meille jotta saatiin laittaa Kamia vähän näyttelykuntoon. Elisan kyyti meni vähä myöhäseksi, joten Matti tuli meille kuorma-autolla ja kokeiltiin laittaa Kami sinne ja pääsi sen kyydissä tuonne naapuriin. Kami ei empinyt yhtään autoon menemistä, fiksu varsa. :) Matti siisti Kamin kaviot ja pesin Kamin odotellessa että Elisa soittaa hakemaan keskustasta. Elisan tartti siis siistiä vaan häntä ja harja enää. Aamusta tehtiin sit vielä pienet loppusiistimiset ja pestiin Kamin yön aikana tekemät sotkut siitä pois.

Puoli kymmenen aikaan laitettiinki sit heppaset autoon ja suunnattiin Kainastolle. Matti oli varannu meille karsinapaikat niin saatiin pollet niihin odottelun ajaksi. Kami saiki majottua karsinassa jota Nasu asutti joskus 2007 kevättalvella. :P Meidän vuoro tuli suhteellisen nopeasti. Kamin säkä mitattiin 146,5cm, takaa 147cm. Se alkaa siis olla juuri mulle soppeleissa mitoissa! ^^ Toivotaan että ei enää kasvaisi.

Kehässä Kami meni tosi hienosti ja loisti kyllä hienoilla käytöstavoillaa. Oli se niin rauhallinen ja fiksu koko päivän ajan. Ponit esitettiin maneesissa, eikä Kami ollu ennen ollu sellasessa mutta se ei sitä haitannu yhtään. Oli vaan jännää ku oli toisia heppoja paljon. :D

Pisteitä Kami sai 36p. ja palkittiin II:lla. Rungon ja tyypin osalta tuli parannusta syksyyn, nousivat 7->8. Jaloista sen sijaan tuli 6 mitä ihmeteltiin kyllä suuresti. Mutta se oli tuomareiden mielestä liian ahdas edestä ja takaa... käynnistä ja ravista tuli 7 molemmista, eli siinäkin laskua pisteen verran. Sitä ravin tippumista kasista kyllä ihmettelin, koska se meni mun mielestä niin hienosti. No jokatapauksessa, Kamin on mun mielestä edelleen Hyypän hienoin (ja ainut!) connemara! ;D

Kultapoika ♥






Kamin puolisisko, samasta isästä

Kamin hieno matkatoveri joka nappas 41p ja I palkinnon!

Ja arvatkaapas keneen törmäsin työskentelemässä tunnilla?! Ensimmäiseen omaan (ex-)poniini eestinhevostamma Riniin!


Ei se oo yhtää muuttunu siitä kun lähti meiltä ♥ Mitä ny vähä aikuistunu ku voi tehdä tunteja. :D

10 kommenttia:

  1. Kami on sitten upea! Teille on vaan sattunu tiukkaakin tiukempi tuomari, ens kerralla toivottavasti parempi tuuri sen suhteen;)
    Kami varmaan alkaa olla jo täydessä mitassa, kerta ei ole enää ton vertaa takakorkea?
    On se sitten vaan hieno!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tai niitä oli kolme kappaletta joista yks toimi sit puheenjohtajana. Yksi niistä oli Kamin mummun kasvattaja joka tuli kyl sit viä lopuksi sanomaan, et juu tuokaa vaan ens vuonna näytille uudestaan kun on kehittynyt lisää. :)

      Joo ei Kami varmaan enää hirveästi kasva. Jäis ny ponin mittoihin. :D

      Poista
  2. Voi hitsit, Kami on kyllä hieno! Mikä ihana yhteensattuma että näit Rinin :) Onko sen jalat nyt olleet ok?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rinillä on jalat ollu nyt ok pitkän aikaa. Tekee kevyitä tunteja ja on käynyt pikkukisoissa tallin omistajan tyttären kanssa puomi-ristikkoluokassa. Olivat tehneet puhtaan radan. :P

      Poista
  3. Voi että se on hieno, Kami siis!! Ja hyvät pisteet tuli, harmi nuo liikepisteet, mut silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja Kamin kasvattaja oli jutellu toisen kasvattajan kanssa joka oli sanonu että hyvä että runko on parantunu, koska tyyppi ja runko pisteet merkkaa tässä kasvuvaiheessa enemmän. Jalat kehittyy sit vissiin viä lisää perässä.

      Poista
    2. Moitittiinhan Papunkin jalkojen luustoa nuorempana, ettei se ole riittävä. Ja se oli muutenkin "ei-niin-hyvä", pikkuvarsana.
      Mutta mietis nyt! Viime kesänä Hippoksen tuomari kehui luustoa ja onhan se nyt ihan törkeen hieno!
      Nää ny vaan kehittyy omaa tahtiaan ;D

      Poista
    3. Joo ja kun Kamikin ruunattiin niin nuorena, niin se kehittyy ihan eri lailla kun jos olis saanu olla orina pidempään. Ja tosiaan kun kyseessä on vielä poni, niin tarvii ehkä enemmän aikaakin kehittyäkseen. Ja luulet, että se on sama hepoilla ku koirilla että ei oo kovin hyvä jos ne on jo kovin nuorena valmiita.

      Poista
  4. Hyvä Kami!! Kyllä on komea poika! Jaloissa luutuminen jatkuu varmaan vielä 4-vuotiskaudelle saakka, kuitenkin kyseessä ponirotu niin kehittyy hitaammin kuin hevonen. Mutta kyllä saa Kamista olla ylpeä, kun on noin hieno! :)
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista. :) Sitä se kasvattajakin meinas et jala kehittyy vielä paljon et näkee vasta myöhemmin mitä se sit loppuviimein on.

      Poista

Kiitos kommentistasi!