sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kami ja Pelottava Pont... Pedro!

Marianne kävi eilen köpöttelemässä Masin kanssa ja putsasi varusteita. Olipahan valjaissa työmaata! Ei niitä oo hetkeen putsattukaa! Pitäis varmaan putsailla useammin... minien vermeet putsailin joku aika sitten kun ovat viä uutuuden kankeat.


Mutta itse asiaan. Tänään rohkenin kokeilla minejä ja isoja heppoja samaan aitaukseen. Kun kaikki oli saanu aamuheinät syötyä vein Aavan ja Lunan isolle laitumelle ja koitin laittaa Masin niiden kanssa. Ei ongelmaa. Mitä ny tammat ensi vähän juoksutti Masia, mutta Masi juoksi karkuun ja yritti olla ku niitä ei oliskaa. Ja pian se saiki olla rauhassa.


Pedron kokeilin laittaa Kamin kanssa samaan tarhaan ja tuota... se ei ollukkaa niin yksinkertaista. Pedro kävi Kamin päälle ku yleinen syyttäjä! Kami raukka yritti juosta pakoon ja oli sen näkönen että mikä ihme tuota yhtä vaivaa! Kami olis varmasti tullu toimeen jos Pedro ei olis yrittäny esittää hurjaa oria. Lopulta päätin ottaa Kaminki isolle laitumelle Masin ja tammojen kanssa ja se lauma näytti pelaavan ihan hyvin yhteen. Nino reppana joutui olemaan yksin Aavan ja Lunan tarhassa, mutta tyytyväisenä se kurkisteli suojan turvista ulos ja mussutti heiniään siellä. :)

Tässäpä vielä linkki videoon meidän Pelottavasta Pedrosta!
Pedro hurja minihevosori!

2 kommenttia:

  1. Haha! Melkonen ego pikkumiehellä :D Kami on kyllä just sen näkönen että WTF mikä tota vaivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon luullu et Rodilla on iso ego, mutta Pedro pisti paremmaksi. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!