sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Marianne liikuttamassa ruunia ja minä ajamassa Pedrolla

Nythän mä vasta hokasin että on jo joulukuu! Onneksi mulla on nyt kaikki lahjat ostettuna/tiedossa! :P

Eilen Marianne kävi tekemässä Masin kanssa Jerkun lenkin. Tänään kävi ilmeisesti vain kävelyllä Masin kanssa ilman satulaa ja Kamin kanssa kävi ratsastamassa pienen mettälenkin sen jälkeen kun olin käyny ensin koirien kanssa tsekkaamassa sen liukkaus tilanteen, todennu sen kävelykelposeksi ja kärrytellyt sen lenkin Pedron kanssa. Parissa kohtaa meinas vähän Pedron jalat lipsua, mutta muuten pysyi hyvin tolpillaan. Lenkin varrella oleva peltokin kierrettiin kerran ravissa. Vähän joutui Pedro tekemään töitä jotta jaksoi koko ringin (eikä se pelto edes oo iso). Mutta pikkuhiljaa se kunto sieltä varmaan kohoaa jos vain pystyn sillä 2-3x viikossa ajaa.

Lenkin jälkeen Pedro sai jäädä talliin päiväheinille kun hikosi ihan kiitettävästi. Mutta ihmekös tuo kun toisella valtavan paksu talvikarva ja suojalumessa piti kärryjä vetää. Illemmalla alkoi taas nujuuttaa lunta ja tuulla melkoisesti. Nino pääsi taas jo ennemmin talliin. Ennen iltatallia kun touhasin tallissa Nino sai käpsytellä tallissa vapaana. Se on niin hauska kun kulkee perässä ja jos katoan johonki nurkan taa niin se tulee äkkiä perässä ja hirnuu ja hörisee kun näkee mut. :D Yhdeksän maissa hain sitten Pedron, Masin ja Kaminkin talliin. Tammat sai jäädä ulos kun niillä kerran sielä se mökki on. Eikä 10 jälkeen oikeastaan enää sitten satanukkaa ja tuulikin alkoi tyyntyä.

Niin ja jäi viä mainittematta jotta toissapäivänä kävin vielä alkuillasta koirien ja Pedron kanssa kävelylenkillä.


Pedro ja Aava
Pedro näki Masin

Piti tulla vähä isottelemaan Masille :D

2 kommenttia:

  1. Voih, mä vielä niin haluan joskus Pedrosta varsan, ihan mielettömän hieno pikkuori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tuosta tulevaisuudessa muutama varsa toivottavasti saada. Sieltä sitte joskus oma pikku kaveri ;) Ei noihin voi olla rakastumatta. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!