lauantai 5. tammikuuta 2013

Tautinen tauti

Päivittelyt on taas jääny. Mulle iski taas uudestaan lenssu päälle. Jo kolmannen kerran 1,5kk aikana. Mykoplasmaa tämä on, mutta vasta keskiviikkona sain kuurin tähän! Ei siihen mennykkää ku kuukausi ja vieläki ne yritti lykätä mut uuteen verikokeeseen. Patsastelin sit luukulle ja selvitin asiaa jotta sain hakia sen kuurin. Ja tämä tauti iski paljo pahempana nyt ku kahdella edelliskerralla.

Marianne onneksi oli viä lomalla ja kävi Masin kanssa maneesilla keskiviikkona. Työskentelivät tunnin oikein kunnolla. Molemmat taisi olla hiestä märkiä ku pääsivät takasi kotia. :D Masi sai jäädä talliin kuivumaan ja laitoin sen sit myöhemmin ulos.
Torstaina alkoi olla jo aika vetämätön olo, mutta otin itteäni niskasta kiinni ja raahauduin Nasun kanssa Masin ja Mariannen kanssa ilman satulaa ja suitsia maastoon. Kierrettiin Hakasenlenkki kokonaan käynnissä. Tiet oli aika liukkaat, mutta melkein vähemmän Nasun kaviot lipsui ilman kenkiä, ku Masin jolle kertyi tilsat kenkiin.

  
Marianne rapsuttelemassa heppoja

Ponit on ollu muutaman yön ulkona, kun on ollu vain paria astetta pakkasta. Ihan vaan sen takia, että Nasu alkoi hiota tallissa paksun karvansa alla kun ilmat lämpeni. Masia ei lämmin haittaa, se vain tykkää. :) Yks ilta kun otin Masia sisälle, Kami ryykäs väkisin peräs portista läpi! Matias sattu onneksi just tulla tallista ja otti sitte Kamin kii ja laitto sen takas tarhaan ja teki selväksi että sieltä ei omin luvin tulla.

Tehtiin muuten oikein suursiivo tallissa tuos ennen uutta vuotta. Usiampi tunti siä yhtäkkiä vierähti. Saatiin saunanpuoli ja kaikki niin siistiksi, että äitee oli seuraavana päivänä sanonu iskälle ku olivat käyneet siä, että "täähän on siistimpää ku tuvas". :D Laitan tähän loppuun pari kuvaa tallista.

Talli köökin ovelta. Tämä pää tallin katosta odottaa viä maalausta.

Talli ulko-ovelta päin.

 Nasun karsina. Ovi viä maalaamatta.


 Jäyhä haluaa näkkäriä :D

Vuohet herkuttelee ja odottaa iltapalaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!