maanantai 7. tammikuuta 2013

Pukki pääsi pukille

Niin, siinä se tulikin! xD Jäyhälle tuli tänään tyttöystävä Jäyhän kasvattajan luota. :D Ei näyttänyt kuttu heti olevan kiimassa joten Inka sitten jäi meille ainakin huomiseen asti. Saa nähdä tuleeko kiimaan ja saadaanko astutettua vai vaatiiko usiamman päivän.

 Kukkuu! Jäyhä ja Inka lurkkii karsinasta.
 Inka on nupo, eli sarveton.
 Jäyhän mielestä Inka haisee hyvälle :P
 Jäyhä ruokatauolla.

Niin ja onhan tässä vähän tullu hevosteltuaki pahimman lenssun laannuttua. Lähdettin eilen illalla kiertämään peltoa koirien kans ja nappasinki Nasun alleni niin sai sekin samalla vähän liikutusta. Sama homma tänään illalla. Tänään tosin tehtiin pidempi lenkki ihan äiteen ja iskän tuvan taa mettään. Takasipäin tulles äitee tuli vastaan ja se lähtiki sit talsimaan meidän kanssa meille päin. Oltiin pitkän matkaa jo tultu, kun Nasu yhtäkkiä päättiki, että sen pitää pelätä takana tulevaa äiteetä! Edestakaisin sinkoilevat koirat vilkkupantoineen ei häirinny yhtää... Se sekos ihan totaalisesti (urpo mikä urpo) ja ku sain sen seisahtumaan niin loikkasin pois selästä. Käskin äiteen kävellä ohi ja tulla silittämään Nasua ja sitte kaikki oli taas ok. Talsittiin Naurisharjun mäki alas ja kierrettiin vielä meidän peltolenkki. Sieläki Nasu sai viä jonku ihme kohtauksen vähä ennenkö oltiin omassa pihassa. Oikein taas suhisi jollaki päänupissa... Lenkin jälkeen heti iltatalli kun kello oli jo yhdeksän.

Ennen lenkkiä Nasun ja koirien kans käytiin Masinki kanssa tekemässä Jerkunlenkki. Puolet matkasta mentiin ravilla ja yksi pieni pätkä uskallettiin ottaa laukkaa kun tilsat lähti sopivasti Masin jaloista. Melkein tuntui, että vähemmän Masi pimeässä kyttäili kuin päivänvalolla. Jos se ei nähny niitä kaikkia "mukamas mörköjä". :D Ja autoilijat varmasti näki meidät jo kaukaa. Äiteen mukaan mun heijastinliivi ottaa ihan silmiin ku valo osuu siihen. Masilla oli takana heijastinjännesuojat. Edessä heijastinbootsit ja heijastava rintaremmi. Ja mulla kypärässä uus ottalamppu joka muuten näyttää ja kauas ja takana vanha ottalamppu vilkuttamassa punaista. Lisäksi nappasin vielä Venlan vilkkupannan mun oik. käsivarteen. Autoilijat hidasti jo kaukaa. Ihmettelivät varmaan, et mikä valosirkus tuolta tulee. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!