keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tauti taudin perään x(

On taas ollu aika hiljaista hevosrintamalla. Tulin meinaan taas perjantaina kipiäksi ja nyt se meni sit keuhkoputkeen enkä pysty olemaan yhtään ulkona ilman, että alkaa hengittäminen sattua. :( Annan vain aamurehut ja päiväheinät. Matias on nyt sit hoitanu hepat muuten.

Marianne kävi lauantaina ratsastamassa Masilla pienen lenkin. Tänään sit yks tuttu kävi ajamassa kärryillä Masin kanssa Jerkunlenkin. Oli menny muuten hyvin, mutta vähä jännitti, ku kattoin ikkunasta että naapurien tienpäässä oli kuorma-auto pysähdyksissä ja alkoivat ottaa kaivuria kyytistä just kun Mira ja Masi olivat tulos kotiapäin. Masi tyytyi seisomaan palanmatkan päässä niin kauan, että kaivuri oli pois kyytistä ja tulivat sitten rekan ohi. Vähän näytti rekkaa kyyläilevan ja vähä turhan lähellä ojaa kävi toinen kärryn rengas, mutta pääsivät ohi ja Masi tuli ihan rauhas loppumatkan.

Hionnu se oli ja Mira laittoi sille Back On Trackin loimen päälle ja jätti sen talliin. Aika nopeesti näytti kuivuvan, eli jotain perää siinä täytyy olla että B.O.T. loimi kuivattaa hevosen nopeammin, kuin vaikka fleece. Myöhemmin kävin laittamassa Masin vielä ulos muutamaksi tunniksi ennen iltatallia.

Mira oli napannu kuvan kärryiltä puhelimellaan. Hienolta tuo Masi näyttää kärryjenki edes.

Vähä aiheesta poiketen, kävin mä sunnuntaina juoksemassa 4 agirataa Minnin ja Rodin kanssa epävirallisissa kisoissa. Olin puolitukehduksis Rodin ratojen jälkeen jotka oli melkein peräkanaa, mutta halusin uusinnan kun ekalla kertaa Rodi ei kuunnellu yhtää! Minni sen sijaan meni oikeinki nätisti, muutamia mun omia ohjauskämmejä ja tuomarin moikkaamista lukuunottamatta joka seki saatiin anteeksi kun tuomari oli meidän treenikaveri ja on usein palkkaamassa mun koiria harjoituksissa. :D
Ekalta radalta tuli 5vp. ja jos se ei ois ollu lisästartti niin olis voitettu se luokka!
Toiselta radalta sitten 10vp. ja reilu ihanneajan alitus ja sijoituttiinki 1:ksi! Itseasiassa koko kisoissa tuli vain 4 tulosta joista 2 oli Minnin! Muut teki hylkyjä.

Minnin 1.rata

1 kommentti:

  1. Ihanasti tuo Masi menee noiden kärryjen kanssa. Näyttää nauttivan! On nää monitoimihevoset vaan niin mukavia kun voi ajaa että ratsastaa!
    -H

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!