keskiviikko 8. elokuuta 2012

Masi tuli!

Nyt sen voi paljastaa! Mun ex-heppa, musta lv-ruuna Masi (Magic Bell) muutti meille takaisin! Masin omistajalla on opiskelut Jyväskylässä ja kaikkea muutakin on sattunut joten mulle ilmoitettiin että Masi tarvis uuden kodin... tovin mietittyäni lupasin että Masi voi tulla meille. Ja sovittiin nyt ensin niin että Masi saa jäädä Mariannen nimiin. Masi on meillä nyt ens talven "hoidossa", Marianne maksaa vaan kengitykset ym. tarpeellisen. Katto, ruuat ja päivittäinen hoito tulee sit mun puolesta.  Katotaan sit keväällä uudestaan miten jatketaan... mut jos tarve vaatii niin Masi saa jäädä pysyvästi meille. Onhan sillä ikääkin jo 16v.

Jotkut vanhemmat lukijat saattaakin Masin muistaa. Siitä on nyt 6-vuotta kun myin heppaset pois ja muutettiin keskustaan. Mutta monen sattuman kautta, mulla onkin taas talli ja näköjään se on kohta vanhoja ex-heppoja täynnä. :D Masi tuli heti hyvin juttuun ponien kanssa, mitä nyt Nasu jaksaa vähä huudella. Mut mitää show'ta ei pystyyn laitettu.

Laidunpaikkalaisetki lähti maanantaina. Raineri oli kyl oma väripilkkunsa tua pellolla. :D Ja pienet punaiset "Riki" ja "Manta" on muuttaneet omiin koteihin. "Kettu" se vielä etsiskelee omaa kotia. Stellan b&t pennuilla on kaikilla koti.

Masi ♥


Nasu ja Masi


Tallissa on päästy seinien kimppuun. Vanhat kalkkiseinät on ravattu irti ja huonoimpia kohtia liipattu. Kattoo millanen tuosta tulee ku kuivaa, maalaanko karsinoiden peräseinää ollenkaa. :D

9 kommenttia:

 1. Onnea uudesta-vanhasta hevosesta, vaikkei oma (vielä) olekaan! Ihanaa, et Masi pääsi tuttuun paikkaan, tavallaan ;D
  Meilläkin remppa vähän edistyy, pitäis valaa karsinat, ne on muuten kyl valmiina odottamassa pohjaltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mun kyl kauaa tarvinnu miettiä mitä teen. Ei Masia kyl enää mihinkää muualle saa myydä. Se on niin peruskiltti ja fiksu heppa et menee ihan hyvin tuossa.
   Tallin valmistumisen odottamisen osaa sit olla tuskaista! Mä niin odotan et karsinoja sais alkaa tehä! ^^

   Poista
 2. Ohhoh, enpä olis heti uskonut että näin vielä tapahtuu!! :) Vaan toisaalta miksipä ei, monen mutkan kautta :D Onnea uudelle kavioliitolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en uskonu mäkää et Masi viä tulis meille. Mut näin ne tilanteet muuttuu ja kun mulla kerta oli mahdollisuus niin tottakai tarjosin paikan vaarille. ♥

   Poista
 3. Vanhat vaarit ne vasta on parhaita! Toivottavasti teillä Masin kanssa vielä monta yhteistä hyvää vuotta edessä! :)
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Masi on kyl niin fiksu vaari että kyllä sen kanssa kelpaa tehdä pitkiä maastoretkiä. :)

   Poista
 4. Voi, paljon onnea "uudesta-vanhasta" kaverista! Varmasti on omistajallekkin helpostus kun hevonen pääsee vanhoihin tuttuihin käsiin :)

  VastaaPoista
 5. Jännää millaisia mutkia teillä onkaan. :) Miksi muuten Masi myytiin silloin joskus? Kiva kun se on löytänyt tiensä takaisin kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli monta syytä kun myin Masin ja kaksi muutakin poniani silloin joskus. Suurin syy varmaan ihan totaali väsähtäminen, sillä myin lapsuudenkotinikin ja muutin yksin Rodin kanssa keskustaan yksiöön asumaan joksikin aikaa. Ja siitä astihan olenki ollut sairaslomalla ja tapellut mulle kuuluvista ansionmenetyskorvauksista... edelleen saan tapella niistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!