tiistai 7. helmikuuta 2012

Hiljaiseloa, nyt taas jotain toimintaa

Ompas ollu hiljainen viikko. Kiitos kovien pakkasten. Eilinen -5 ois ollu kiva ilman sitä kauheaa lumimyrskyä. :( No, tänään oli aamusta -6 ku vein hepat ulos ja tein tallihommat. 11 mais oli jo -15 ja menin sit heti hakeen Nasun tarhasta ja lähdettiin köpöttelemään maastoon ilman satulaa, eikä sillä kyl ollu ku riimu päässä ja naru siinä. Käytiin mettässä äiteen ja iskän takana ensin. Takas tullessa pysähdyttiin äiteen työ hetkeksi. Naputtelin tilsat siinä samalla irti ja sit mentiin kiertään viel pieni lenkki tietä pitkin. Varmaan n. 40 min oltiin reissus. Nasu tuntu tykkäävän ja oli tosi rauhallinen ottaen huomioon et on viikon lomaillu. Laukat ja kaikki meni ihan rauhassa. :)

Kun sain Nasun tarhaan, vein Kamin hoitopaikalle. Laitoin sille rungottoman satulan, sen kun saa tarpeeksi kireälle vetämistä ajatellen. Lisäksi siinä on hyvät, isot lenkit jalustimia varten niin laitoin liinan päät niihin kiinni ja perään vihdoin ja viimein sen traktorin eturenkaan!
Liikkelle lähtiessä Kami vähän säpsähti ja otti pari nopeampaa askelta, mut totes sit et se olikin vaan se rengas sielä perässä jota just oli nuuskutellu. Ja heti alkumetreillä sai taas todeta Nasun ja Kamin suuren eron. Kami veti rengasta heti, kuin se olis ollu aina perässä. Nasu seisoi 10m pääs tarhassa ku mentiin ohi ja se veti siitä Kamin perässä tulevasta renkaasta pultit! O.o xD Kyllä Kami vaan on fiksu varsa vaikka itte sanonki. :D

Viitisentoista minuuttia vedeltiin rengasta pitkin pihoja. Kovemmassa hangessakin mentiin pätkä ja hyvin se Kami sen sieläki perässään kiskoi. Itte en vain kovin pitkään jaksanu tarpoa 40cm hangessa. :D Kamille se ois voinu tehdä ihan hyvää. :D Kami oli kovin tyytyväisen oloinen uuteen "harrastukseensa" ja meni tyytyväisenä päiväheinille tarhaan.


Nasun kans äiteen ja iskän tuvan takana olevalla montulla. Tua on käyty kiipeilees.


Äiteen ja isseen tykönä


Koiviston tiellä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!