maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kenkiä lentelee ja blogille uusi ilme

Emppu on vahtinu Laraansa kuin kultakimpaletta, eikä meidän ruunapoijilla oo ollu asiaa tamman lähelle. Ompa nähty sekin, että Emppu 20v. ruuna koitti astua sitä.... :D Kaiken riehumisen seurauksena Masilta lähti toisesta takasesta heti kenkä irti ja etukengätki alkaa olla aika löysässä ja tänään sitten lensi Empultakin kenkä kaaressa kun se ampaisi Kamin perään. Kengittäjä lupaili aamulla viimein tulla... katotaan näkyykö miestä.
Blogillekkin piti aikani kuluksi väsätä vähän uutta ilmettä ja päivittää tietoja. Toivottavasti pidätte.

Sunnuntaina kävin Kamin kanssa maastossa. Kierrettiin Hakasen lenkki. Tässä pystyy onneksi aika hyvin välttämään isot tiet kun lähtee maastoon. Mä kun en ihan luota vielä Kamiin jos joku tulee sata lasissa vastaan. Matkan varrella näkyi kyllä kaikkea jännää, mutta täytyy kyllä taas kiitellä tuon varsan selväpäisyyttä. Vaikka sen ahteriinsa tuntee, että se välillä jännittyy jostain asiasta niin se vaan kävelee/ravaa ohi sen enempää miettimättä pitäiskö kääntyä ja juosta karkuun. Ja jos joku oikein kovasti jännittää niin se tyyty säpsähtämään tai väistämään askeleen pari sivummalle, mutta jatkaa matkaansa.
Lenkin varrella oli pieni kesantopelto jolle jäätiin hetkeksi pyörimään ympyröille. Ja heti Kami lähti hakemaan muotoon ja alkoi kantaa ratsastajan oikein. ♥ Otettiin sitten vielä laukatkin molempiin suuntiin pellon reunoja pitkin jonka jälkeen lähdettiin kävelemään kotia. Kami on nyt hoitaessakin paljon rauhallisempi kuin ennen koulutusta. Siitä on tullut sille rutiinia ja se tietää että hoiteassa pitää seistä rauhassa aloillaan. Mun mussu ♥

Tänään meillä kävi yks tuttu lapsineen ihmettelemässä meidän kaikenkarvaista joukkoa. Hevoset ministä isoihin tais olla kyllä se ykkösjuttu. :) Tässä pari Kaisan ottamaa kuvaa.

 Utelias pikku höpö
 Jinka ja Osmo sai kaverin :D
Aavaterapiaa ♥

  Aava ottaa päivälevon kannalta, lasten ympärillä pyöriminen ei ressaa 
 Isoja heppoja katsomassa
Masin mielipide Empun komentelusta :D

3 kommenttia:

  1. Uusi ulkoasu on kiva! Pidän tästä enemmän, kun mustalta taustala on aina vähän synkkä lukea tekstejä :)

    Sullahan on siellä kohta varsinainen kotieläinpiha! Sellanen minilehmä sopis vielä joukkoon, meidän naapurissa on sellaisia, ja ne ihmettelee aina kovasti meidän Nappia! Nappi ei oikein ole tyytyväinen toisten töllistelyyn, miksihän mahtavat ponia luulla!
    -H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no mä halusin kans vähä jotaki raikkaampaa vaihteeksi. :D

      Kyllähän tätä jonkiasteiseksi kotieläinpihaksi vois jo sanoa. Tosin vuohet nyt tulee lähtemään tässä loppukesästä. Osmo uudelle omistajalleen ja sen emä kaverille lypsyyn. Jäyhällä on vähä karumpi kohtalo. Se joutuu lihoiksi. Siitä on tullu niin salakavala ja on puskenu mua monta kertaa niin että on tullu kunnon mustelmat jotta parempi niin. Lisäksi se puskee toisia vuohiaki koko ajan ja Osmo jäi sen sarviinki kii muutaman kerran.

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia, varsinkin nuo missä lapset on elikoitten kanssa! Ja toki tää viiminen poseeraus kruunaa kaiken :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!