sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Bloggaaja "lomalla"

Apuva! Mihin 2 viikkoa katosi! Ihan hirvittää miten nopeesti aika on taas mennyt. Ollaan jo heinäkuun puolessa välissä! Ensi viikon loppupuolella meille tulee vielä yksi uusi heppa laitumelle. Empun uusi tallikaveri risteytysponitamma "Lara".

Mutta sitten siihen mitä tässä parin viikon aikana on puuhailtu... mitenköhän mahdan muistaa kaiken... 1.7. oltiin taas Masin kanssa maastossa. Ja täytyy kyllä sanoa, että en kuollaksenikaan muista että mistä mentiin.... oletan että Jerkunlenkki vedettiin.
6-7.7. oltiin kaverien kanssa koiranäyttelyreissussa Seinäjoelle ja Laukaalla. Meidän paappakoira veti kyllä hienosti. Oli la Seinäjoella Veteraanien ERI1, SA, PU4 ja vielä koko näyttelyn BIS2-veteraani! :) Laukaalla paappa veti ihan yhtä kivasti ollen VET ERI1, SA, PU1 ja VSP! :)

Rodi ja viikolopun palkintosaalis
 
Näyttelyreissusta kun tultiin kotiapäin, jouduttiin ottamaan kaikki koirat pakun perästä "hyttiosaan" kun ulkona oli todella kuuma ja lämpötila perässä alkoi nousta. Ilmastoinnin tehot ei enää riittäny sinne asti. Koska kaikki 6 koiraa oli tungettuna meidän kanssa eteen sain ajatuksen että voidaanki hakea Aava samalla orin luota kun perään kerran tuli tilaa. Ja oltiin Alavudella vasta niin myöhälle, että ilma oli jo jäähtynyt sopivasti. Niin vain Aava kiipesi trukkilavojen päältä autoon ja pääsi samaa matkaa meidän kans kotia. :P
 
Maanantaina 8.7. ehdin taas maastoilemaan Masilla ja saatiin Emppu ja Laura seuraksi. Kierrettiin Töyhtöhyypän lenkki. Tunti meni ja ehdittiin siinä vähän yhdellä pellolla ottaa ravi ja laukkaympyröitäkin maastoilun lomassa. Hepat sai viilentävän suihkun lenkin jälkeen.
 
Perjantai-illalla käytiin Maria-Helenan kanssa kiertämässä Hakasen lenkki Masilla kärryillä. Minca otettiin mukaan. Käytiin välissä kotona ja vaihdettiin Minca Venlaan ja kierrettiin sitten vielä Koivistonkin lenkki. Pituuttaa lenkille tuli sellanen 4,5km. Masista kyllä näkee että se tykkää vetää kärryjä. Ja Maria-Helena sai ohjastaa Masi viimeisen kilsan. Kokeili vähän raviakin ja hyvinhän se onnistui. :)
Eilen, lauantaina Marianne kävi Masilla maastossa. En sen kummemmin tiedä missä ja kauanko, kun en ollu itte kotona.
 
Ai niin ja haettiin Kamikin kotia torstaina 11.7. Katja antoi vielä taidonnäytteen Kamin kanssa ennenkö lastattiin se koppiin. Otin videota ja jahka ehdin niin lykkään senkin tänne teidän ihmeteltäväksi. Paljon on Kami kehittynyt kuukaudessa. Oli puhetta jotta josko Kami vielä elokuun lopussa menisi toiseksi kuukaudeksi Katjan oppiin.
Kami onnistui kotona heti tökkäämään silmänsä johonki laitumella ja nyt se on ihan turvoksissa. Oon nyt antanu sille sulfaa ja silmät on suojattu ötökkähupulla. Yhtäkkiseltään näyttäis, että ihan ku se ois jo pikkasen laskenu.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!