perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mistä tuota p**kaa oikein tulee?

Niin, otsikko onkin heti asian ytimessä. Voi kamala miltä tuo pihamarkki näytti kun lumet suli... hevosten tarhoista puhumattakaa! Eilen jo aloitin siivousurakkani nurmikolla ja tänään jatkoin pitkin pihamaata heinänkorsia haravoiden. Matias tuli sitte töiden jälkeen traktorilla ja siivottiin läjät pihoista pois ja siirryyttiin siivoamaan tarhoja. Mettätarhasta siivottiin vain 2 pahinta kohtaa. Vielä olis saanu vähä lisää lipata, mut kattoo sitä myöhemmin. Mutta tarha tallintakaa siivottiin oikein kunnolla. Ensin suoja (jota siivosin jo yks päivä kottikärryjen kans) josta oli taas sulanu jäätä ja kastellu koko pohjan. Vieläkin paikkapakoin jäi jäätä kohtiin missä oli ollu enemmän purua. Sulakoot nyt sit viä hetken. Ja tunkion viereinen nurkka jätettiin siivoamatta, siitä saa vaan vetää kakkat pellolle ennenkö se käännetään. :P Mutta aikasta siistiä tuli.

Masin tarha, asukas vaan on kadonnu....

Sielähän se oli ladossa. Onneksi tuola on tuo tasanne (ex-karsina) joka pysyy aina kuivana. :)


Vaari tuli kattomaan, et mihin se nyt lähti.

Miska moittii, että unohdin siivota kissan vessan!

Niin sitte siisti pihamarkki. Haravalla saa ihmeitä aikaan. :)
Loppuun viä pakollinen tulvakuva. Paikkapaikoin nousee vesi taas tielle.
 
Harmittaa tosissaan, kun koko päivä meni Seinäjoella auton kanssa huollossa ja loppupeleissä sille ei sit edes tehty mitään kun tarvittava osa piti tilata jostain kaukaa. Aurinko paisto täydeltä terältä ja ois ollu niin kiva päästä lenkille hevosten kans. Mut ihan hyvä mieli tuon siivousurakanki jälkeen jäi. Josko sitä huomenna ehtis ratsaille näyttelyn jälkeen. :P
Niin ja Kamin kasvattajaki siinä poikkesi kun oli työreissulla Kauhajoella! Kovasti kehui Kamin taas kehittyneen ja oli kuulemma just sopivassa lihassa. Eli mun dietti oli toiminu. Onneksi ei nähny Kamia pari kk sitte.... ois voinu luulla sitä kantavaksi tammaksi.... x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!