keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pidennetty Jerkunlenkki x2

Eilen käytiin pitkästä aikaa maastossa! Hanna Nasulla ja minä Masilla. Osasin vähän odottaakin että niillä oli virtaa pitkän tauon jälkeen, mutta kun nostettiin eka laukka ja Masi meinas alkaa saavuttaa Nasua niin Nasu meinas riehaantua vallan! Ehdin onneksi reagoida Nasun ilmeeseen ja kiekaisin Hannalle että pidä ohjista kunnolla äläkä nojaa eteen! Se pukittaa seuraavaksi! Siinä vaiheessa se tosin oli jo tehnyt pienen pukin, mutta Hanna pysyi onneksi kyydissä eikä edes hoksannu itte koko pukkia. :D

Otettiin pätkä käyntiä ja käskin Hannan nostaa laukan Nasulla viä uudestaan ja pitää sen laukan ittelle sopivana vauhtina ja me mentiin Masin kanssa ravilla perässä enkä päästäny sitä kovin lähelle Nasua ettei Nasun kisavietti herää uudestaan. Sitten Nasu menikin tosi hyvin.

Kierrettiin tällä kertaa kotia Sorvarin takaa mettän kautta ja saatiin vähän ravailla vielä sieläkin. Siä oli pari isoa lätäkköä ja Masi oli ihan kauhuissaan, että pitääkö mun oikeesti mennä tuosta. Mutta hyvin se kuitenkin siitä käveli kun Nasu meni edellä. Lenkki kesti 45 min. Ajattelin et olis menny ainaki tunti, mutta ei sit näköjään. Molemmat hikos vähän, Nasu enemmän joten laitettiin polleille fleeceloimet päälle.

Tänään kierrettiin sit sama lenkki, mutta Kirsin kanssa niin että Kirsi meni Masilla ja mä Nasulla. Pollet sai nyt luvan kanssa vähä päästellä höyryjä. Masikin pääsi laukkaamaan kunnolla, kun me Nasun kans viiletettiin yks pätkä oikein vauhdilla. Yks pelottava kaivuri oli matkalla ja Nasun piti sitä muka pelätä. Pari kertaa yritti kääntyä kotia päin, mutta jatkoi kun tajus että ei se nyt auta. Masi kyyläs kans sitä, mutta ei ehtinyt kääntyillä mihinkään kun menin Nasun kanssa edellä.

Mullikäälyn kohdalla laukatessa Masi oli nostanu laukan just silloin kun oli pelästyny aitaa kiertävää keltaista muovinauhaa joka lepatti tuulessa. Sitten se olikin laukannu koko pätkän sitä nauhaa kyyläten. Muuten lenkki meni ilman sen kummempia mutkia. Jopa mettässä Masi käveli suht hyvin lätäköiden läpi. Ehkä se eilen jo tajus ettei sielä ole alligaattoreita. :P Lenkki kesti suunnilleen saman verran ku eilen, mutta nyt pollet ei jostain syystä juurikaan hionnut vaikka mentiin mukamas lujempaa. En tiä sit vaikuttiko se, kun ilma oli huomattavasti viileämpi.

Loppuun vielä mun ja Rodin "läheltä piti vika nolla-rata" Vöyriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!