maanantai 7. toukokuuta 2012

Sinkoilua paikasta toiseen

Ponit sai viikonlopun vapaata, kun ensin mun piti perjantaina Helsinkiin neurologin vastaanotolle. Siel nyt sit luonnollisesti meni koko hela päivä! Varsinki, ku poikettiin tulessa vielä Keravalla Marsan ja Reiskan kans. Reiska astui venäläiskuvioisen kääpiöjänis naaraan ja Marsalle käytin tuttua ja turvallista Rovoa joka on siis Simonkin isä. 3.6. suunnilleen pitäis siis olla tulossa käpöjä puolin ja toisin. :)

Lauantaina suunnattiin sit Hannan ja Essin kans Lapualle EPJY:n näyttelyyn. Meinasin taas jättää Reiskan kotia, kun sillä oliki alkanu silmä vuotaa yöllä. Puunasin ja kuivasin sit sitä sen silmää aina tuomarin käsittelyyn asti ja hyvänähän se pysyi. Ja paapparainen vetäski sit parhaat pisteet uroksissa saaden 95,5p. joka johti sit LKV1 ja PPK3 sijoitukseenki. :)
Lenni sai 93p. Oli poika päässy vähä lihomaan sit edellisen näyttelyn... ^^' Simolle 93,5p. Harmilliset puoli pistettä tassuista pois. :/ Muuten olis tullu se 94p. Mutta noilla pisteillä Simo ylsi aina LKV3:ksi. :) Tyytyväisiä siis ollaan!

Sunnuntaina oli sit suuntana Harjavallan ryhmänäyttely. Omia koiria ei ollu mukana, mutta esitin pari kasvattia. Päivä oli varsin erinomainen seuraavin tuloksin:
RM's Red Baron "Jaro" ERI3, SA
RM's Magic Twilight "Nala" ERI2, SA
RM's Tiny Moonstar "Stella" ERI
Erityisen tyytyväinen olen Jaron tulokseen, sillä tämä oli pojan ensimmäinen virallinen näyttely! :)
Esitin myös Rodin tyttären Wendyn jolle myös ERI3 ja SA.

Tänään purkasin loput pikkutarhoista. Pitäis miettiä mitä tolppia tuonne laitsan puolelle laitetaan jotta saisin käydä sen tekemässä. Tai ainakin osan siitä. Touhailin vähän kaikkea muutakin ulkona jonka jälkeen menin vähän ohjasajamaan Kamia. Kierrettiin pieni lenkki tuolta pikkuteitä/peltoteitä pitkin. Kami meni TODELLA hyvin! Olisin odottanu jotain pelleilyä näin pitkän tauon jälkeen, mutta ei näköjään. :)

Ai niin ja aloitin Reiskalle tänään antibioottikuurin. Josko se silmätulehdus menis sillä ohi.
Melki mahtu koko poni kuvaan :D

Nasu totuttelemassa vihreälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!