sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Puuhastelua

Eipä oo tullu bloggailtua, kun en oo tehny nyt mitään ponien kans. Nasulla oli eilen ekaa kertaa aamusta etujalat sellaset, että en löytänyt niistä yhtään lämpöä. Pieni toivon kipinä siis, että päästäisiin kesällä ratsastelemaan. Se että en oo ponien kans touhannu, ei tarkoita että tää ei ois tapahtunu mitää. :D Alkuviikosta saatiin 100kpl aitatolppia jotka maalattiin valkoiseksi. Osa niistä lyötiin puutarhaan jotta saadaan aidata pihaa koirille. Loput lyötiin tuonne isolle heinäpellolle jonne tulee laitumet. Keskenhän ne loppu, mut saadaan varmaan tulevalla viikolla 60kpl lisää. Sit pitäis jo riittää... Tänään laitettiin pienemmälle laitumelle jo nupit ja langatkin niin pääsi ponit tunniksi iltapäivällä ruohostamaan.

Minca sai perjantaina tehosterokotteen ja Reiska silmätipat. Silmätulehdus ei meinaa antaa periksi ollenkaan. :( Simo on viihtyny 3kerroshäkissään ja ihme on tapahtunut! Se ei pissi ku keskimmäiseen kerrokseen tai alakerran vessalootaan! Papanoita on kyl siä tää, mut ylin kerros näyttäis pysyvän aika siistinä. Mut ehti se parin ekan päivän aikana saada tassut jo ihan oranssiksi pissasta. >:/ Onneksi ei oo näyttelyitä nyt tiedossa. Tilliki on oppinut nyt käyttämään vessalaatikkoa. Ehkäpä piankin voi jo kokeilla laittaa kynnysmaton häkin pohjalle, niin ei oo sit niin liukas. Tähän asti on vaan pissiny matolle, ni oon ottanu sen pois.

Ja mitäs viä... illalla kävin muuten tutun luona kattomassa Reiskan poikasia. Sielä ne pomppi 3viikkoset nappulat ku isotki puput. 6 "mini Reiskaa" vipelsi tuhatta ja sataa häkissään. :D Ja kävin mä ihmettelemässä 3 päivän ikäistä pikku kiliäkin ja sen isukkia joka EHKÄ saattaa tulla meille kesäksi toimittamaan ruohonleikkurin virkaa. :)
Puolivalmiit laitumet

Ponit laitumella

4 pientä Reiskaa :D

Justiina kili 3 vrk

Justiinan Into-iskä

2 kommenttia:

  1. Tuommone kili olis kyllä aivan ihana! menis tosi hyvin tallimaskotista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Ton Justiinan emäki oli aiva ihana. Ja Intomieskin niin kiltti. :) Ne oli melkein ku koiria. :D Mä ottaisin mieluummin sellasen kääpiövuohen, mut niitä on vissiin vaikeempi saada. Mut katotaan ny ensi miten tuon Inton kanssa menee. Onko musta vuohen pitäjäksi. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!