lauantai 12. toukokuuta 2012

Arvaa eläin ja rotu

On vähä tylsää kun oon kaupalla tuuraamassa ja ulkona tulee melkein räntää. Eikä hevosten kanssa voi tehdä mitään muutenkaan, ku Nasun jalka on edelleen lämmin. Kamille haettiin kärryt, mutta niistä on toinen rengas sökönä. Ja koirilla on kennelyskä, niin nekin on nyt sit levossa ettei päästä ees mettälenkille.
Eilen illalla sain 3kerroshäkkiin uudet pohjat ja Reiska sai muuttaa sinne! Nyt on poijalla tilaa juosta ylös ja alas! :D Simo on ollu kanilassa vähän vapaana niin että oon aidannu sille lattialta tilaa, mutta tämä pässipä ei pysykkää aidan sisäpuolella.... lisään loppuun videon jos osaan (ja jos en osaa ni FB:stä löytyy sama video)... mietinkin nyt, että pitääkö mun sittekki laittaa Simo 3kerroshäkkiin ja Reiska vaihtaa Simon tilalle, kun Reiska pysyy nykyään aidan takana. Vanhuus ei tuu yksin?
Mutta sitten pistänki teille pähkinän purtavaksi! Meille muutti eilen uus eläin. 10p. ja papukaijamerkki sille joka arvaa että mikä eläin ja mikä rotu! ;D
Annan vihjeen, se on raitainen ja sillä on pienet söpöt korvat. xD Ei tainnu auttaa yhtään? :D

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ois voinu olla, mut ne pitää niin hirveetä meteliä :D Ei ollu se. :D

   Poista
 2. Chinchilla? Tosin onkohan niitä raidallisia muka xD Hmm... SEEPRAHIIRI???

  VastaaPoista
 3. Siili tai sitten öö joku seeprahiiri :D (Meinasin mainaasta jotta olisko hermeliinikani, mutta onko niitä raitaasia?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekoihin ei, suluissa olevaan onhan niitä japseja. ;P Eli oikein arvasit!

   Poista
  2. No mä ajattelin, että ku sä niitä hermuja haaveilit ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!