tiistai 29. toukokuuta 2012

Kesä, kesä, kesä, keesää! KESÄ!

Kaksi päivää enää kesäkuuhun! Kauheen nopeesti se aika taas menee... seuraavaksi mä alan ressata et kohta on taas talvi... mä niin inhoan sitä... hrrr! Viime viiko meni enemmän ja vähemmän tuola ulkona touhatessa. Loput aitapaalutki tuli maalattua ja ne pitäis nyt lyödä tuonne pellolle. Meille kun tulee ekat laidunpaikkalaiset 8.6. Ja talon tausta on aidattu, portteja vaille valmis koiria varten.

Kyllä mä vähän ehdin kuitenkin hevostellakki viime viikolla. Kerran ohjasajoin Kamia ja sit kävin ratsastamassa Maksalla. Nyt se meni niin hienosti. Heti alkukävelyjen jälkeen alkoi tarjota peräänantoa ja ravikin oli nättiä alusta asti. Ihan toisenlainen ku ekalla kertaa. Pyörittiin pääty ympyröillä ja volteilla, vaihdeltiin suuntaa kokorataleikkaalla ja kokeiltiin vähän peruutustakin.  Jossain välissä Maksan piti yrittää alkaa riehua, vetää päätä ylös ja kulkea lapa edellä. Kun otin vain jämptin tuntuman siihen heti enkä sallinut sitä, niin pian se meni taas nätisti. Oikein hieno hepsu se on. :)

Eilinen ja tämä päivä meni taas peltoa äestäessä. Kattoo jos sitä huomenna tekis taas jotaki vähä kivempaa. :D

2 kommenttia:

  1. Ketäs teille tulee laiduntaan? :) Mä näin sut Kamin kans pellolla sillon yks päivä kun mentiin Rambon kans siinä maantiellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raineri ja Emppu. Piti tulla toiselta puolelta jokea pari muutaki viä, mut sil suokkivarsalla onki vissiin kesäihottuma niin ei voikaan tuoda. :/
      Sit varmaan näit myös Kamin hienon hepulikohtauksenki! >:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!